Aastra

Aastra Telecom Norway er en norsk avdeling av Aastra Technologies Limited. Selskapet er en ledende global aktør innen bedriftskommunikasjon, med hovedkvarter i Concord (Ontario) Canada. Selskapet utvikler og leverer innovative og integrerte løsninger og dekker alle bedrifters kommunikasjonsbehov.

Aastra setter bedrifter istand til å kommunisere og samarbeide mer effektivt ved å tilby kundene et fullt sortiment av produkter basert på mobil-, IP- og tradisjonelle teknologier. Disse inkluderer terminaler, systemer og applikasjoner, og integrasjon med andre bedriftsapplikasjoner som gir unified communication.

Det tidligere forretningsområdet i Ericsson – Enterprise Communication – ble i mai 2008 overtatt av Aastra Telecom, noe som betyr at det i dag også er stor fokus på videreutvikling av Ericsson Enterprise sine løsninger, til nytte for alle deres kunder.

Finn ut mere på selskapets nettside.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com