Utvider Trådløs-familie tilbudet

Først var det kjernefamilien. Nå har NetCom utvidet Trådløs Familie slik at to familier på totalt 12 personer ringe og sende meldinger til hverandre uten at det koster noe.

NetCom Trådløs Familie lar seks personer ringe og sende meldinger til hverandre uten at det koster noe.

Det nye er at nå utvides løsningen, slik at to familier kan kobles sammen og ringe gratis seg i mellom.

Tar familien på alvor
– Familieforhold endres, nye etableres og de man ringer mest er ikke nødvendigvis samlet under ett tak hvor det er enkelt å dele faktura. Dette ønsker NetCom å ta på alvor, og utvider derfor Trådløs Familie slik at kostnaden med å holde kontakten med de nærmeste holdes nede, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Mest innen familien
En undersøkelse NetCom har gjennomført om nordmenns mobilvaner viser at tre av fire mobilsamtaler holdes innenfor den nærmeste kretsen (egne barn, øvrig familie, nære venner).

– Det tiliser at familieløsninger lønner seg, og vi håper utvidelsen av Trådløs Familie blir godt mottatt av kundene våre, sier Vederhus.

Fakta

  • NetCom Trådløs Familie lar inntil seks personer ringe og sende meldinger til hverandre gratis. I tillegg kan to bedriftsabonnement tilknyttes løsningen.
  • Nå utvides løsningen, slik at to familier på til sammen 12 personer kan kobles sammen og ringe kostnadsfritt seg i mellom.
  • Trådløs Familie koster ingenting verken å opprette eller bruke, og løsningen har heller ikke bindingstid.
  • Bestill løsningen via NetComs kundesenter på telefon 05050.
  • NetComs undersøkelse av mobilvaner er gjennomført av Perduco i november 2008, blant et representativt utvalg på 1900 personer.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com