Microsoft Windows skal bli folkelig

Windows Mobile 6.5 ble lansert i Barcelona under Mobile World Congress. Frem til nå har operativsystemet vært for businessfolk, men nå skal Micrsoft gjøre Windows Mobile tilgjengelig for folk flest.

Nye Windows Mobile vil komme ut på markedet i løpet av 30 uker.

Microsofts nye norske mobilsjef, Camilla Viken Teigre, som er direktør for Windows Mobile, har fått en ny oppgave med å gjøre den nye versjonen av Windows Mobile kjent utenom menigheten av businessfolk som bruker operativsystemet allerede.

For folk flest

– Under Mobile World Congress vil vi vise mobilløsninger som er laget og tilpasset folk flest. I stor grad så har Windows Mobile og andre mobilapplikasjoner fra oss til nå vært tilpasset businessmarkedet. Nå tilpasser vi de samme tingene slik at folk flest kan ta dem i bruk, sier Camilla Viken Teigre.

Har pimpet egen mobil

Selv har Teigre pimpet sin egen Windows Mobile-telefon før Mobile Congress. Hun er opptatt av å vise ting for både business- og privatmarkedet. Selv bruker hun Xperia-mobilen fra Sony Ericsson og toppmodellene fra HTC. Bare for å nevne noe.

Som Microsofts nye mobilsjef må hun hele tiden prøvde de siste mobilene som kan kjøre med Microsofts operativsystem.

Også i mellomsegmentet

– På Mobile World Congress her i Barcelona vil det bli lansert en rekke mobiltelefoner i mellomsegmentet som har Windows Mobile innebygget. I tillegg vil Microsoft også vise fram nye løsninger under gigantarrarngementet, sier Camilla Viken Teigre.

En kommentar om “Microsoft Windows skal bli folkelig

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com