Norsk selskap vant mobilbransjens Oscar

Mobile Nordic har klart det alle andre mobilselskaper drømmer om; nemlig å vinne GSM Awards. Dette er mobilbransjens Oscar, og det norske selskapet vant i kategorien beste forbrukerapplikasjon.

Mobile Nordic gikk til topps med en opplysningstjeneste som gjør at du får opp navn, adresse og relevant informasjon om vedkommende som ringer deg.

Du kan også raskt Google vedkommende.

Veldig stolte
– Dette er utrolig gledelig og betyr veldig mye for oss. Vi er det første norske selskapet som noensinne har vunnet en pris i GSM Awards som gis av GSM Assosiation. I juryen satt bransjens fremste mobileksperter, derfor er vi veldig stolte over å ha vunnet prisen, sier markedsdirektør Rudi Rørstad i Mobile Nordic.

Catch me if you can …

Mobile Business Magazine møtte Rørstad og direktør Kjell-Ivar Hansen under Mobile World Congress som nå pågår i Barcelona.

Du har sikkert hørt om Kjell-Ivar Hansen tidligere. Det var han som ledet Catch Communications i sin tid.

Inn i Sør-Europa
– Vi er allerede kontrakter i Norge, Danmark, Finland og Tyskland. I løpet av andre kvartal vil vi gå inn i Spania, Frankrike og Italia. Vi har allerede merket at seieren i GSM Awards har fått positive ringvirkninger for oss. Sentrale bransjefolk og kjente selskaper har uaoppfordret kommet og vil ha et møte med oss, sier Kjell-Ivar Hansen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com