Han blir direktør i Telehuset

Bjørn Haraldseth (43) er ansatt som ny administrerende direktør i Telehuset med tiltredelse senest rett etter påske. Haraldseth overtar stillingen etter Hans-Henrik Merckoll som går til ErgoGroup.

Bjørn Haraldseth kommer fra stillingen som markedsdirektør i Telenor Business og har vært ansatt i Telenor siden 1996.

Han har jobbet innenfor Telenors internasjonale virksomhet, og har hatt produktlederansvar innenfor både datakommunikasjon og mobil på bedriftssiden.

Haraldseth har også hatt forskjellige roller innenfor salgsledelse, og har blant annet vært salgsdirektør for nordiske kunder.

De siste to årene har han vært markedsdirektør for bedriftsmarkedet.

Har de nødvendige lederferdigheter
– Jeg er veldig fornøyd med at Bjørn har takket ja til jobben som administrerende direktør for Telehuset. Han har de lederferdigheter vi mener er nødvendige for å skape resultater, sier styreleder i Telehuset, Bjørn Ivar Moen.

– Vi ønsker å få mer ut av Telehuset. Bjørn har lang fartstid i Telenor og solid erfaring fra en rekke krevende lederjobber mye å bidra med, legger han til.

Spennende mulighet
– Jeg har tro på potensialet og mulighetene med Telehuset og ser på dette som en veldig spennende mulighet. Jeg trives med endringsprosesser, og det å videreutvikle Telehuset og bidra til ytterligere mobil- og markedsfokus er noe jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Bjørn Haraldseth.

En kommentar om “Han blir direktør i Telehuset

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com