Her er den nye Pannon-sjefen

Styret i Telenor-eide Pannon i Ungarn har funnet ny toppsjef til selskapet. Det ble en nordmann. Se hvem det ble.

Pannon er en av de største mobiloperatørene i Ungarn.

Styret i Telenor-eide Pannon, har utnevnt Anders Jensen som ny administrerende direktør. Han etterfølger Ove Fredheim fra 1. april 2009. Fredheim fortsetter sin yrkeskarriere i Telenor-konsernet i Norge.

Thygesen er happy
– Styret er veldig fornøyd med utnevnelsen av Anders Jensen som ny leder av Pannon. Han har den riktige erfaringen og kompetansen for både å lede mobilvirksomhet i Ungarn og for å utnytte nye muligheter med gode utsikter i et modent marked med SIM-kort-dekning på over 110 prosent, sier Jan Edvard Thygesen.

Han er styreformann i Pannon og konserndirektør og leder for Telenors virksomhet i Sentral- og Øst-Europa.

Glad og imponert
– Jeg gleder meg virkelig til å jobbe i Pannon som med stor suksess har nådd en posisjon hvor selskapet i dag leverer mobile kommunikasjonstjenester til en tredjedel av befolkningen i Ungarn. Jeg er imponert over hva som er oppnådd så langt, og jeg gleder meg til å bli kjent med medarbeiderne i Pannon, sier Anders Jensen.

Har ledet Grameen Phone
Anders Jensen har vært administrerende direktør i Grameenphone, et av Telenors datterselskap og det største mobilselskapet i Bangladesh, siden 2007.

Tidligere var han markedsdirektør og leder for privatmarkedet i Telenor Sverige, og han har ni års erfaring fra Internett- og telekommunikasjonsindustrien fra Europolitan, Vodafone og Telenor, i tillegg til flere års erfaring fra varehandelsbransjen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com