Kjøpte selskap for mobil datainnsamling

Test- og måleselskapet HBM har fullført oppkjøpet av nCode International, som er en stor leverandør av holdbarhets-, test- og analyseprogramvare og instrumenter for mobil datainnsamling.

HBM er en global markedsleder innen test-, måle- og sensorteknologi, og dekker hele målekjeden inkludert sensorer, DAQ-instrumenter og programvare, og relaterte tjenester over et bredt spekter av industrigrener.

SE VIDEO av testing som HBM gjør.

Oppkjøpet av nCode fører med seg nye og komplementære teknologier, ekspertise og produkter inn i selskapet, som robust mobil datainnsamling, analyseprogramvare, dataforvaltnings­systemer og prediktive CAE-tretthetsverktøy.

Tar hele testsyklusen

– nCode har lenge hatt et etablert renommé som en leder på holdbarhets- og tretthetsanalyse. Det er en komplementær tilpasning mellom nCodes og HBMs produkttilbud som lar oss tilby levering av hele testsyklusen fra virtuell test til fysisk test. Dette oppkjøpet vil ikke bare øke HBMs utvalg av tilgjengelige løsninger, men vil også styrke vårt nærvær i Nord-Amerika og Asia, sier Andreas Huellhorst som er HBMs administrerende direktør.

nCode International, med hovedkvarter i Detroit, Michigan, ble grunnlagt i 1982, og er berømt for sin holdbarhetsekspertise og sin unike portefølje av holdbarhetsløsninger.

Et referanseprodukt for bransjen

Brian Dabell, som vil få ansvaret for den globale programvare- og løsningsvirksomheten i nCode, sier:

– nCode har alltid vært selve referansen for holdbarhets- og tretthetsberegning. Innrettingen med HBMs sensorutvalg, den allsidige DAQ-maskin- og programvaren for testrigger og generelle formål, samt kraftfulle salgskanaler i hele Europa, vil la kundene optimere deres produktdesign over et enda større spekter av bruksområder.

I en kommentar til det komplementære aspektet ved de to virksomhetenes produktserier hadde Andreas Huellhorst dette å tilføye:

Mobile

– En forutsetning for å bevare ens konkurransefortrinn er å hele tiden redusere tid til marked. Innrettede mobile og testrigganvendelser, predikative CAE-verktøy og profesjonelle tjenester utgjør unike verktøy i denne sammenheng. Ved å kombinere begge selskapenes globale salgskorps og tjenester vil kunder over hele verden kunne nyttiggjøre seg hele utvalget av løsninger, med ryggdekning i et omfattende nettverk av teknisk support og brukerstøtte.

Fortsetter driften

Selskapet vil fortsette driften innen HBM, og bevarer de prestisjefylte merkenavnene nCode for analyse- og CAE-programvare så vel som SoMat for robust mobil datainnsamling.

På denne måten understreker HBM med ettertrykk sin forpliktelse til å videreføre utviklingen og veksten i produktene og tjenestene fra nCode og SoMat.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com