Nå kan du ringe bestevennen din gratis

NetCom lanserer nå en såkalt bestevenntjeneste, som lar deg ringe og sende meldinger til den som står deg nærmest uten at det koster noe.

Tjenesten har verken etableringsgebyr, månedspris eller oppstartsavgift, og både samtaler, sms og mms er gratis til den NetCom-kunden du velger som bestevenn.

– Få ting er bedre enn lange og gode samtaler med venner, og de fleste bruker mobilen til å holde kontakten. Når vi samtidig vet at tre av fire mobilsamtaler holdes innenfor den nærmeste kretsen, håper vi at Bestevenn hjelper kundene våre til å opprettholde god kontakt med familie og venner samtidig som de sparer penger, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Han rereferer til NetComs befolkningsundersøkelse fra november i fjor, som viste at tre av fire samtaler går til den nærmeste kretsen (25 prosent av mobilsamtalene går til egne barn, 33 prosent med øvrig familie og 23 prosent av samtalene går til venner).

Fakta

  • Bestevenn kan bestilles via MinSide på netcom.no eller via NetComs kundesenter på telefon 05050.
  • Tjenesten koster ingen ting å få, ha eller bruke. Både sms, mms og samtaler er gratis.
  • Både du og den du velger som bestevenn må være NetCom-kunde.
  • Bestevenn kan kombineres med alle ordinære NetCom-abonnement, samt NetCom-tjenester som Trådløs Familie og NetCom Venner.


Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com