Vollvik trekkplaster på ny mobilkonferanse

Etter så vidt å ha unngått konkurs og med splitter nytt mobilselskap kommer gründer og turbotrader Idar Vollvik til Mobilkonferansen i Kristiansand 12. mai.

Han skal holde foredrag på  temaet bekrefter Vollviks ukuelige optimisme; ”Tøffe tider – mobile muligheter”.

Mobilkonferansen er en ny møteplass for alle som vil lære mer om de mange mulighetene som mobiltelefonen etter hvert åpner for næringslivet. Stadig flere bedrifter og organisasjoner sparer både penger og får mer fornøyde kunder ved å ta i bruk SMS og MMS i kundeservice og informasjon. Et hardt presset næringsliv satser nå mer på nye kostnadseffektive løsninger.

Mobilkonferansen er et lokalt initiativ ved PSWinCom, som har avdelingskontor i Sørlandet kunnskapspark. Firmaet er et av landets ledende innenfor SMS, MMS og mobilt internett mot bedrift –og organisasjonsmarkedet. Sammen med Telenor og konferansebyrået Progress har de skapt en ny arena på Sørlandet for både kunder og leverandører innen mobile tjenester.

– Vi ønsker å skape en årlig konferanse innenfor mobile løsninger her på Sørlandet. Det er kommet mange spennende aktører innen mobile tjenester i landsdelen. Disse får nå muligheten til å vise fram sine produkter og ideer til næringslivet. Interessen fra både samarbeidspartnere, utstillere og markedet for øvrig har vært meget god og det viser at mobilkonferansen fyller et behov på Sørlandet, sier Espen Fosse Storaas i PSWinCom.

Konferansen består av foredrag med de ledende i Norge på mobile løsninger, presentasjoner av en rekke praktiske eksempler og leverandørutstilling med både lokale og nasjonale firmaer. Et sentralt tema på konferansen hvordan ulike næringer kan bruke mobiltelefon og mobile løsninger som konkurransefaktor under finanskrisen og hvordan ulike mobilaktører kan bidra til dette. Mobilkonferansen 09 foregår i Sørlandets Travpark tirsdag 12. mai.

Noen av foredragsholderne på Mobilkonferansen

  • Idar Vollvik, mobilgründer
  • Jan Grønbech, Norgessjef i Google
  • Lars Erik Norum, produktsjef for mobil samhandling i Microsoft
  • Hans Christian Haugli, forskningsdirektør i Telenor
  • Ingjerd Blekeli Spiten, leder for mobile tjenester i DnB Nor

Fakta om Mobilkonferansen

  • Ny nasjonal konferanse om mobile muligheter og mobilbruk i arbeidslivet
  • Arrangør: PSWinCom, Telenor og Progress
  • Mobilkonferansen 09 arrangeres 12. mai i Sørlandets Travpark i Kristiansand

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com