Her er hjertet i det trådløse hjemmet

Den er spesiell trådløs ruter og gjør det meste for deg. DIR-685 er en trådløs ”alt-i-ett” storage ruter med LCD-skjerm. Eller hjertet i det trådløse hjemmet.

D-Link lanserer i dag sitt nyeste nettverksprodukt til hjemmet; DIR-685.

Enheten har alle egenskapene til en ruter, i tillegg til Network Attached Storage (NAS) og SharePort-teknologi for å dele eksempelvis skrivere. Alt sammen er komplett med en fargesterk 3,2-tommers LCD-skjerm til visning av bilder, skrivebordsapplikasjoner og nettverksytelse.

1,6 millioner farger
Designet er utformet med tanke på komfort og funksjonalitet, og den nye trådløse D-Link DIR-685 tilbyr et stilfull og elegant produkt til det digitale hjem. LCD-skjermen viser enhetens status via grafiske indikasjoner, digitale bilder, nyhetsfeed, værprognoser og annet innhold på Internett i opp til 1,6 millioner farger.

Bilderammen inkluderer en kostnadsfri webbtjeneste (framechannel.com) som gjør det mulig å plassere innholdet direkte på skjermen via Internett. Dette gjør både visning og tilgangen til bidene enklere.

Støtter det meste
Funksjonen Network Attached Storage (NAS) støtter både UPnP-server-funksjoner og BitTorrent-nedlastninger. En innebygd FTP-server muliggjør tilgang til dokumenter, bilder, musikk og andre medier lokalt via hjemmenettverket eller fra andre steder via Internett. Begge USB-portene, som er plasert på baksiden av DIR-685, bruker SharePort-teknologien som muliggjør bruken og deling av USB-enheter – som for eksempel skrivere – fra hvilket som helst sted i hjemmet eller på kontoret.

Skånsom mot miljøet
To manage the photo frame feature of the DIR-685, D-Link has partnered with FrameChannel, a free web service (internetphotoframe.com) that allows for the customization of content displayed on the screen, so photos can be easily accessed and viewed.

– DIR-685 er den ideelle ”all-in-one”-nettverksenheten for hjemmet som gir brukerne tilgang til den nyeste teknologien. Få andre kan tilby en lignende helhetsløsning med funksjoner som lagring, FTP-server og en skriverserver – alt pakket i en så liten boks at den passer inn i alle hjemmemiljø. Og som en ekstra bonus er den skånsom mot miljøet, sier Fredrik Wells, produktsjef hos D-Link.

DIR-685 bruker ”D-Link Green” teknologien som sparer energi på flere måter – fra å automatisk justere strømbruket for porter og kabeler, til å samle alle funksjoner i en enhet. Med timerfunksjonen kan man nå skru av ruterns WiFi funksjon på et forhåndsbestemt tidspunkt og strømadapteret oppfyller Energy Star-spesifikasjonene, som gir strømsparing på opp til 30 prosent. Samme strømsparende funksjoner som finnes i ruterens gigabitporter finnes også i NAS-enheten.

Pris og tilgjengelighet
D-Link DIR-685 finnes tilgjengelig på markedet i august, til en veiledende utsalgspris på 2 395 kroner.

En kommentar om “Her er hjertet i det trådløse hjemmet

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com