D-Link vant prestisjefylt designpris

D-Link har blitt tildelt en designpris fra en av verdens ledende organisasjoner innen design – Red Dot. De fikk prisen for den nye trådløse lagringsruteren DIR-685.

Red Dot Design Award er sammen med iF Design Award to av de mest ettertraktede utmerkelsene innen industridesign. D-Links nye ruter tilhører nå den eksklusive skaren som har blitt belønnet med noen av disse prisene.

På samme måte som tidligere år var antallet påmeldte bidrag høyt og DIR-685 ble valgt ut blant 3 231 bidrag fra 1 400 konkurrerende bedrifter fordelt på 49 land.

Les også: Her er hjertet i det trådløse hjemmet (om DIR-685).

Design for stua
– Denne utmerkelsen viser vår evne til å skape elegante produkter som passer inn i et hjemmemiljø. Det er klart vi kjente både glede og stolthet da vi fikk den positive beskjeden. Samtidig er det smigrende at våre anstrengelserfor å skape en kompakt og elegant hjemmeruter møtes med så positive reaksjoner, sier Hélène Rönnmark, markedsdirektør, D-Link Nordic.

Fra scenen
DIR-685 ruteren vil bli presentert på ”Design på scenen” utstillingen mellom 30. juni og 26. juli på «Red Dot design museum» i Essen, Tyskland. DIR-685 vil også bli vist på en online-utstilling (www.red-dot.de) fra og med 1. juli.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com