Nokia åpner døra til innholdstjeneste

Nokias nye innholdstjeneste Ovi Store åpner i dag og er nå tilgjengelig for omtrent 50 millioner brukere over hele verden på mer enn 50 ulike Nokia-terminaler, inkludert flaggskipet Nokia N97.

Les saken: Alle mobilselskaper vil ha en Appstore – men vil de lykkes?

Du kan besøke store.ovi.com på telefonens nettleser og komme i gang med å laste ned, tilpasse og gjøre sin telefon smartere og morsommere med applikasjoner, spill, videoer, podkaster, produktivitetsverktøy og nett- og lokasjonsbaserte tjenester, med mer.

– Ovi Store er nå åpen, og vi har lagret opp med både lokalt og globalt innhold for bruk på en rekke Nokia-terminaler, sier Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester i Nokia Skandinavia.

– Ovi Store byr på enkel og morsom shopping av innhold og applikasjoner til underholdningsmobiler så vel som forretningsmobiler.

Oppdater mobilen din
I enkelte marked kan kundene oppdatere sine telefoner med mobilapplikasjonen Ovi Store ved å velge Ovi Store-ikonet i Download!-mappen på telefonen. Mobilklienten er tilgjengelig på engelsk, tysk, italiensk, russisk og spansk og kan betales via operatør i Australia, Tyskland, Irland, Italia, Russland, Singapore, Spania og Storbritannia.

Betaling via kredittkort er et alternativ for alle land, på mobilapplikasjonen og på den mobile nettsiden. Andre land, språk, terminaler og egenskaper vil bli lagt til utover i året. Operatøren AT&T planlegger å gjøre Ovi Store tilgjengelig for sine kunder i USA senere i år.

– AT&T ser frem mot å introdusere Ovi Store for våre kunder senere i år, sier David Christopher, markedssjef i AT&T.

– AT&T er kjent for å gi brukerne store valgmuligheter innen innhold og applikasjoner, og det å tilby Ovi Store er i tråd med vår strategi.

I stadig utviling
Ovi Store er en mediatjeneste i utvikling som forener Nokias eksisterende innholdstjenester i en “one-stop-shop” med både gratis og betalt innhold.

Tusenvis av innholdsindustriens største navn distribuerer innhold, applikasjoner og spill side om side med uavhengige innholdsutviklere på Ovi Store.

Innholdsleverandører og applikasjonsutviklere kan melde seg inn og distribuere sitt innhold gjennom Ovi Store ved å besøke publish.ovi.com.

Les saken: Alle mobilselskaper vil ha en Appstore – men vil de lykkes?

En kommentar om “Nokia åpner døra til innholdstjeneste

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com