Denne kan redde din bærbare PC

Symantec kommer snart med Norton Internet Security 2009 Netbooks Edition i USB-format. Sikkerhetsløsningen er tilpasset det stadig økende antallet mini-pc-er, som mangler CD- og DVD-lesere.

I følge analyseselskapet Gartner kommer salget av mini-pc-er til å øke med nærmere 80 prosent i 2009, til cirka 21 millioner enheter.

– De mobile brukerne blir bare flere og flere, og populariteten til mobile enheter, som mini-pc-er, har virkelig tatt av det siste året, sier Kim Richard Olsen, salgssjef for Symantecs konsumentprodukter i Norge.

–Samtidig så vi i 2008 en historisk økning i skadelig kode, og det er derfor viktigere enn noensinne at avansert beskyttelse kan brukes på bærbare enheter, uten at det tar for mye ressurser.

300 forbedringer
Norton Internet Security 2009 Netbooks Edition er basert på de nyeste Norton 2009-produktene. Målsetningen er å minimere påvirkningen på maskinens ytelse.

Derfor inneholder den nye versjonen rundt 300 forbedringer innen både ytelse, funksjonalitet og brukergrensesnitt.

Dokumentert sikker
Norton Insight-teknologi – en ny, intelligent, community-drevet teknologi som fjerner behovet for å skanne vanlige og kjente filer. Det reduserer kraftig antallet filer som må skannes på jevnlig basis.

Pulse Updates – programmet sender ut oppdateringer hvert 5.-15. minutt til alle brukere. De nyeste sikkerhetsoppdateringene distribueres raskere enn hos noen annen konkurrent, ifølge en nylig publisert rapport fra AV-Test.

Omfattende beskyttelse
Norton 2009 inkluderer Norton Protection System, et system med flere lag teknologi som jobber sammen for å stoppe truslene som påvirker deg. Systemet inneholder:

 • Nettleserbeskyttelse for både Internet Explorer og Firefox, som beskytter mot nettbaserte angrep
 • Forbedret inntrengningsbeskyttelse (IPS) mot multimediaangrep.
 • SONAR – avansert sanntidsbeskyttelse med atferdsstyrt teknologi som beskytter mot ukjente trusler.
 • Antibot – Symantecs teknologi som beskytter datamaskinen mot ondsinnet kode som knytter maskinen til såkalte botnettverk.
 • Verktøy for systemgjenopprettelse ved alvorlig infisering

Enkel i bruk

 • Norton 2009 gir en bedre opplevelse for sine kunder gjennom funksjoner som løser daglige utfordringer:
 • Silent mode – en stillemodus som automatisk utsetter popup-meldinger og oppdateringer for å unngå å forstyrre eller redusere datamaskinens hastighet når brukeren for eksempel spiller dataspill, ser film eller holder presentasjoner
 • Smart planlegger håndterer skanninger, oppdateringer og andre aktiviteter når datamaskinen ikke brukes. Så snart brukeren begynner å jobbe på datamaskinen igjen, legges prosessene i bakgrunnen i løpet av noen millisekunder
 • Nytt brukergrensesnitt gir en bedre opplevelse der brukeren får tilgang til viktige funksjoner gjennom ett klikk. Avanserte brukere kan enkelt velge å konfigurere innstillinger etter ønske
 • Grensesnittet er ressurseffektivt, og inkluderer en avansert ytelsesmåler for å se hvor mye prosessorkraft datamaskinen bruker
 • Symantec tilbyr kostnadsfri support over hele verden gjennom ulike kanaler

Kommer i juni
Norsk versjon av Norton Internet Security 2009 Netbooks Edition vil være tilgjengelig hos Symantecs forhandlere fra midten av juni.

Produktet selges sammen med mini-pc-er, med en veiledende pris på 349 kroner.

Pakken inneholder en lisens til mini-pc, inkludert ett års sikkerhetsoppdateringer.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com