D-Link på topp i Gartner-undersøkelse

D-Link hadde i fjor hadde topplasseringen for svitsjer til små bedrifter med en markedsandel på 32 prosent. Dette viser en rapport fra analyseselskapet Gartner.

Totalt leverte selskapet mer enn 13 millioner enheter i løpet av 2008.

Gartners årlige undersøkelse viste også at D-Link havner på en andreplass når det kommer til det kombinerte markedet av svitsjer til både små, mellomstore og store bedrifter med en markedsandel på 16,3 prosent. En økning på en prosentandel sammenlignet med 2007.

Samtidig avdekker en rapport fra In-Stat at D-link innehar førsteplassen når det kommer til levering av ikke-administrerbare svitsjer, med en markedsandel på 35,1 prosent, med Netgear på andreplass med et tilsvarende tall på 17 prosent.

– D-Link befester ikke bare en sterk posisjon når det kommer til ikke-administrerbare svitsjer, men fortsetter å vise til en sterk vekst på markedet for mer avanserte svitsjer år etter år. Det gir en klar indikasjon på at markedet har sterk tiltro til teknologien D-Link tilbyr, sier Norm Bogen, Director of Networking, In-Stat.

– Ved å beholde vår ledende markedsposisjon av antall solgte Ethernetportar i verden, skaper D-Link millioner av datatilkoblinger som gjør det mulig for forbrukere og firmaer å øke sin produktivitet. Når volumsalget øker ytterligere er målet vårt å fortløpende tilby det beste tilbudet til kundene våre. Det innebærer høyst mulig ytelse til en kostnadseffektiv pris på alle våre nettverksløsninger, sier Kevin Wen, President, D-Link Europa.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com