Telenor ringer inn NorgesGruppen

NorgesGruppen og Telenor har inngått en treårig avtale på blant annet mobiltelefoni. Avtalen har en verdi på 165 millioner kroner.

Norgesgruppen fortsetter samarbeidet med Telenor på telefoni og skriver en forlengelse av avtalen på ytterligere tre år. NorgesGruppen Tjenesteyting og Supply AS (NG T & S) er NorgesGruppens ressurssenter og forhandlingspart innenfor vare- og tjenesteområder hvor NorgesGruppen og dets enheter selv er sluttbruker.

Til avtalen er det knyttet 1900 butikker og 620 kiosker over hele Norge. Det er viktig for NorgesGruppen å oppnå besparelser gjennom konsernbaserte rammeavtaler.

Avtalen omfatter mobiltelefoni, mobilt bredbånd, fasttelefoni og MeetAt. MeetAt er Telenors produkt for telefonmøter. Avtalen har en årlig verdi på 55 millioner kroner, og avtalelengden er tre år, gjeldende fra 1. juli 2009.

– NorgesGruppen er opptatt av at Telenor er enn trygg leverandør, har stabile tjenester og stor tjenestebredde. Vi kjenner kunden gjennom mange års samarbeid, noe som gjør at kunden kan være sikker på at vi kan anbefale løsninger som passer for dem, sier Abraham Foss (bildet), leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge.

– Vi er svært glad for at vi fortsetter samarbeidet med dem, sier Foss.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com