Forlater Network Norway til fordel for NetCom

Harald Bøyum er ansatt som direktør for NetComs produkt- og tjenesteorganisasjon etter at Kristian Enger ble toppsjef i Gazette.

Bøyum kommer fra Network Norway, der han har hatt ansvaret for å bygge opp selskapets kjernenett og tjenestetilbud. Han har tidligere jobbet syv år i NetCom, sist med ansvar for tjenesteavdelingen. Bøyum er 39 år og utdannet sivilingeniør med master i Technology Management.

Verdifull erfaring
– Jeg er veldig glad for å få Harald tilbake. Han besitter svært verdifull erfaring og kompetanse, og vil bli en stor ressurs for NetCom i en tid med flere spennende prosjekter og utfordringer både på produkt- og tjenestesiden, sier administrerende direktør August Baumann i NetCom.

– Jeg har hatt en spennende tid i Network Norway, og fått være med på å etablere selskapet som aktør i det norske markedet. Jeg ser frem til nye utfordringer, og håper min erfaring fra en mindre aktør vil hjelpe NetCom til å ytterligere styrke sin konkurranseevne i en stadig tøffere hverdag, sier Harald Bøyum.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com