Telenor lanserer mobilt bedriftsnett

Telenor vil i morgen lansere Mobilt Bedriftsnett, som er en ny tjeneste for å knytte sammen mobilbrukere i bedriften til ett bedriftsinternt nett. Telenor har utviklet en felles tjenesteplattform på tvers av mobil og fasttelefoni.

Dette er Telenors første store lansering innen samordnet kommunikasjon (Unified Communications).

Videre representerer dette en ny strategisk retning for Telenor, som åpner for innovasjon direkte inn i selskapets mobilnett, heter det i en presseinvitasjon.

Gjennom såkalte API-er (Application Programming Interface – programmeringsgrensesnitt) er det mulig for partnere å knytte sammen Mobilt Bedriftsnett med egne løsninger. Dette åpner en helt ny verden av muligheter også utenfor Telenors kjerneområder.

Åpenhet, kreativitet og samarbeid er beskrivelsen våre partnere Proweb og Alcatel-Lucent bruker om det nye veivalget til Telenor. Onsdag 3. juni vil telenor hva Mobilt Bedriftsnett er, og viser også frem 3.-partsløsninger fra både Proweb og Alcatel-Lucent.

Mobizmag.no kommer onsdag tilbake med mer stoff om lanseringen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com