Verdens første mobil med 12-megapikselkamera

Nå får Apples iPhone virkelig hard konkurranse! Samsung lanserer verdens første mobil med 12-megapikselkamera. Pixon12 har berøringsskjerm, 28 millimeters vidvinkelobjektiv og blits.

Mobilen er Samsungs svar på etterspørselen etter mobiltelefoner med kamerafunksjonalitet av høy kvalitet.

– Vi er veldig glade for å kunne møte forbrukernes ønsker ved å lansere verdens første mobil med 12-megapikselkamera, sier JK Shin, sjef for Samsungs mobiltelefoner.

Ta bilder raskt

Pixon12 har en hurtigknapp for kamera, som gjør at du umiddelbart kan fange viktige øyeblikk. Og på akkurat samme måte som et kompaktkamera tar det bare et par sekunder før Pixon12 kan ta neste bilde.

Med kameraets vidvinkelobjektiv på 28 millimeter, blits for stillbilder samt lysdiodebasert lampe for videoinnspilling, får brukeren veldig gode forutsetninger for å ta bilder som senere kan deles med andre.

Via smart autofokus markerer du motivet gjennom å berøre skjermen. Dersom motivet flytter seg kjenner kameraet det, og beholder det samme fokuset.

Del bilder på Internett
Med Samsungs egenutviklede Share Pix er det enkelt å laste opp og dele bilder på Internett, på for eksempel blogger, Facebook, Flickr eller MySpace. Bildene lastes direkte opp med bare et knappetrykk. Naturligvis har Pixon12 et smart filsystem, som gjør det enklere for brukeren finne raskt frem til riktig bilde. Bildene kan tagges, graderes og lagres under eget navn og hvilket tidspunkt det ble tatt.

Pixon12 har ikke bare et bra kamera, mobilen er med sin lyssterke og fargerike oled-berøringsskjerm en utmerket multimediamobil. Den har blant annet gps og GoogleMaps, og den 3,1 tommer store oled-skjermen med kontrasten på 10000:1 egner seg godt til å se video.

Last ned filmer direkte til mobilens minnekort, eller stream via Internett. Pixon12 har støtte for både trådløst nettverk og mobilt bredbånd.

Fakta

  • Samsung Pixon12 (M8910) er en mobil med berøringsskjerm, og 3,1 tommer oled-skjerm med 16 millioner farger.
  • Digitalkameraet er på 12 megapiksler, vidvinkelobjektiv på 28 mm, autofokus med sporing og smilgjenkjenning.
  • Videoinnspilling i 720×480 piksler med 30 b/s. Spiller av i formatet mpeg4, H.263, H.264, DivX, XviD og håndterer lydformatene mp3, AAC, AAC+, AAC+e, wma.
  • Innebygd gps med GoogleMaps.
  • FM-radio med rds og Exchange ActiveSync.
  • Trådløst nettverk (WiFi), Blutooth 2.1, usb 2.0 hs, 150 MB innebygd minne og plass til minnekort på opp til 16 GB (Micro SD).
  • Kommer til utvalgte områder i Europa i juni, i Norden i september.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com