Hva skjer når du mister mobilen?

Hva skjer når du mister mobilen?

Den norske bedriften SmartPhones gjør din mobiltelefon sikrere og lanserer nå to nye produkter innen mobilsikkerhet. Dette kan berge deg når du mister mobilen.

Å miste mobiltelefonen kan få store følger for bedrifter så vel som privatpersoner.

Raskt dukker problemstillinger opp som:

 • Hvordan skal jeg få tilbake alle telefonnumrene jeg har lagret på mobilen?
 • Hva med alt det sensitive/private jeg har lagret på mobilen?
 • Hvem er det egentlig som leser mine tekstmeldinger nå?
 • Hvordan skal jeg få tilbake bildene mine?

– Mobilen er blitt en så viktig del av livet vårt både på jobb og privat, så løsninger for å sikre innholdet på mobilen har stort vekstpotensiale, sier Marit Ursin, administrende direktør i SmartPhones.

Nyere undersøkelser viser at det står dårlig til med bevisstheten om mobil sikkerhet. En av undersøkelsene som bekrefter dette, er en landsdekkende telefonundersøkelse utført av TNS Gallup for MobilData.

– Vi har det siste året merket en økende etterspørsel etter tjenester som kan hjelpe kunder med å sikre innholdet på  mobilen. Løsninger for bedriftsmarkedet har vært i markedet en stund nå, men det har vært svært få  løsninger rettet mot små bedrifter og enkeltbrukere. Dette har vi nå gjort noe med, sier salgsdirektør i SmartPhones AS Gaby Groff-Jensen – selskapet  lanserer nå to nye tjenester innen sikring av mobilt innhold for den enkelte private brukeren.

Mozo Security er en ny tjeneste som lar deg fjernslette alt innhold på mobilen, dersom den er kommet på avveie.

Mozo Backup er en ny tjeneste som lar deg lagre SMS, MMS, kontakter, notat, bilder, musikk, videoer og annet innhold fra mobiltelefonen på en server. (For ytterligere informasjon om tjenestene, se produktbeskrivelse nedenfor).

Med disse løsningene installert, trenger du ikke lenger å bekymre deg for innholdet på mobilen, om du skulle miste eller bli frastjålet mobiltelefonen.

Fakta om Mozo Security

Mozo Security er en ny  tjeneste som lar deg fjernslette alt innhold på mobilen. Dette gjøres fra et enkelt og brukervennlig webgrensesnitt, der du også kan låse telefonen og følge med på hvilke SIM kort som til enhver tid settes inn og taes ut av telefonen.

Tjenesten kan installeres på alle Windows Mobile & Nokia E-serie telefoner.

Brukeren logger seg på tjenesten fra en hvilken som helst Internett-PC og utfører selv sine ønskede sikkerhets funksjoner mot mobiltelefonen.

Funksjoner

 • Låse telefonen (med kode & alarm)
 • Slette alt innhold på telefonen (og på minnekort)
 • Spore all aktivitet vedrørende bytte av SIM kort i telefonen

Pris: Mozo Security tjenesten koster 249 kroner per år

Fakta om Mozo Backup

Mozo Backup er en tjeneste som lar deg lagre SMS, MMS, kontakter, notat, bilder, musikk, videoer og annet innhold fra mobiltelefonen på en server.

Mozo Backup kan installeres på alle typer mobiltelefoner, og brukeren kan selv bestemme om backup skal tas automatisk (av hvilket innhold og hvor ofte) eller på brukerens kommando.

Innholdet som det er tatt backup av, administreres av brukerne via et web grensesnitt.

Funksjoner

 • Lage dine egne backup profiler
 • Lagre telefon innhold på server
 • Hente innhold fra server til telefon ved behov
 • Administrere innholdet via web grensesnittet

Pris: Mozo Backup tjenesten koster 298 per år  (inkluderer 200MB lagringsplass).

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com