Norges mest brukte mobiltjeneste klar for Android

I dag lanseres 1881 Mobilsøk for HTC Touch Magic.  Integrert med GPS gir dette deg helt nye muligheter.

– Det er en utrolig spennende plattform som blant annet gir integrasjonen med telefonens GPS i kombinasjon med 1881s database og kart. Det gir et helt nytt sett av muligheter for sluttbruker, sier direktør for mobile tjenester, Magne Liestøl Larsen.

1881 Mobilsøk gjør det blant annet enklere å prioritere mobilsamtaler. – Er du en person som mottar mange samtaler i løpet av en dag, slår 1881 Mobilsøk automatisk opp nummeret på innkommende samtaler du ikke har lagret i telefonen.

Enkel bruk og raske svar
Tjenesten gjør det svært enkelt å søke i Opplysningens database fra mobiltelefonen. Ved tapte anrop kan brukerne i etterkant raskt og enkelt gå inn i 1881 Mobilsøk og sjekke navn og adresse på de tapte anropene.

– Disse mulighetene er noe helt nytt i Norge, og vi synes det er ekstra stilig at alle søk og oppføringer enkelt kan vises i kart. Nytt i Android-versjonen er en egen karttjeneste som bruker telefonens innebygde GPS-funksjon for å vise brukeren hvor telefonen befinner seg, og gjør det helt klart enklere for brukeren å finne fram, sier Larsen.

Folk i farta
– 1881 Mobilsøk er en tjeneste for alle på farten og som bruker opplysningstjenester jevnlig.  Tjenesten gir rask og enkel tilgang til søk hos 1881 samt at den inneholder mange andre nyttige søkefunksjoner som hjelper kundene våre å spare tid i en hektisk hverdag, sier Øystein Løken, som er produktsjef for tjenesten.

– Vi har en bred kundegruppe på tjenesten og vet at den er etterspurt for nye terminalmodeller når disse kommer i markedet. Vi tror derfor at vi spesielt i bedriftssegmentet vil få mange mobilsøkkunder også på Android-telefoner i tiden fremover.

Gratis testing
Alle nye kunder, uavhengig av telefonmodell, kan prøve tjenesten gratis i 14 dager ved å sende en sms med <mobil> til 1881.

Etter prøveperioden koster tjenesten 30 kronre per måned uavhengig av bruk.

– Vi anbefaler alle til å prøve tjenesten i løpet av sommeren, avslutter Larsen.

5 kommentarer om “Norges mest brukte mobiltjeneste klar for Android

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com