Ny foldetelefon fra Nokia

Nokia lanserer i dag en ny mobiltelefon med kul design og det siste av mobilfunksjonalitet slik som GPS og Nokia Maps.

Nokia 3710 fold gir et personlig preg med et kunstnerisk mønster og lekre farger. Den byr på mangsidig funksjonalitet og er enkel og underholdende i bruk.

Stor etterspørsel

– Det er stor etterspørsel etter produkter som ser bra ut, har moderne funksjoner og som er intuitive og enkle i bruk, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.

–Nokia 3710 fold kommer med et brukergrensesnitt som har vært gjennom en fornyelse, men det vil likevel være lett gjenkjennelig for brukerne. Telefonen har en rekke underholdende funksjoner og gir mye for pengene.

3,2 megapiksel kamera

Nokia 3710 fold åpner seg med en jevn bevegelse og til syne kommer en klar skjerm som er ypperlig til å vise frem vise frem bilder og videoer tatt med telefonens 3,2 megapiksel kamera. Minneverdige øyeblikk kan deles på nett og lagres på et micro SD-kort (tilleggsutstyr).

Sammen med rekken av Nokias Ovi-tjenester bringer Nokia 3710 fold internettopplevelser til et økende omfang av forbrukere som kan dele minner, surfe, eller utforske nye tjenester og innhold.

Bytt bildegalleri

Nokia 3710 fold er først ut med det nye brukergrensesnittet som både er enkelt og funksjonelt. Menyene er visuelt intuitive og fokuserer på det viktigste. Med det nye bildegalleriet kan brukeren lett organisere bilder, sette opp lysbildefremvisning eller album, eller legge ved bilder til kontakter og så videre. En rekke Nokia-mobiler vil støtte det nye brukergrensesnitt fremover.

Ulike lokasjonsbaserte tjenester tilgjengelig gjennom Ovi Store og Nokia Maps er også innen rekkevidde. Nokia 3710 fold har innebygd GPS som gjør det enkelt å tilpasse telefonen til personlige behov, enten det dreier seg om sosiale nettverk eller fotgjengernavigasjon. En separat navigasjonslisens sammen med Nokia Maps gir en full navigasjonsopplevelse på tur.

Nokia 3710 fold forventes levert i fjerde kvartal 2009 til en beregnet utsalgspris på 140 euro før eventuelle avgifter og subsidier.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com