Slik er Nokias nye businessmobil

Dette er forretningsmobilen som mange nordmenn kommer til å kjøpetil høsten og før jul. Nokia E72 har slank design og avansert meldingsfunksjonalitet.

Rask, slank og ressursrik er tre ord som kan beskrive Nokia E72, som ble lansert i Singapore i dag. Nokias nye full QWERTY- smarttelefon byr på rik e-post- og lynmeldingsfunksjonalitet, og utgjør et utmerket alternativ for alle som krever å være produktive både på jobb og privat.

Nokai E72 er bygd over samme lest som Nokia E71, Nokias bestselgende full QWERTY-terminal noen sinne, og den viderefører en rekke viktige elementer fra sin forgjenger. Samtidig har det skjedd forbedringer på en rekke felter.

Forbedret teknologi
– Selv om E71 biter bra fra seg i markedet, ser vi kontinuerlig etter måter å forbedre terminalene på, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.

– I Nokia E72 har vi fått med samme desktop e-postfunksjonalitet som i Nokia E75 og vi har utstyrt den med en ny optisk navigasjonstast som gir mer intuitiv navigasjon i menyer og programmer. Prosessor og batterihåndtering er også forbedret siden E71, noe som gir bedre ytelse for brukeren. I tillegg har vi oppgradert kameraet til fem megapiksler og lagt til en standard 3.5 mm lydutgang.

Ut over dette kan brukerne nå for første gang sette opp lynmeldingskontoer fra Nokia Messaging direkte fra startskjermen. De kan koble seg til lynmeldingskontoer som Yahoo! Messenger, Google Talk og Ovi, blant andre, gjennom noen ganske få steg.

Har det meste
De nye lynmeldingsfunksjone suppleres av Nokias e-postløsninger, med en livstidslisens for e-post- og lynmeldingstjenesten Nokia Messaging og innebygde klienter for Mail for Exchange og IBM Lotus Notes Traveler.

Nokia Messaging gir tilgang til populære kontoer som Yahoo! Mail, Gmail, Windows Live Hotmail, Ovi Mail og tusenvis av andre e-postløsninger gjennom et forbedret oppsett på terminalen, med et brukervennlig grensesnitt som også integrerer brukerens jobbrelaterte e-postkontoer.

Raskere og bedre
En forbedret ytelse viser seg gjennom for eksempel raskere uplink og downlink-hastigheter. Verdt å nevne er også A-GPS og kompass. Nokia Maps er integrert, med livslang fotgjengernavigasjon og ti dagers sving-for-sving-navigasjon, dersom aktivert i løpet av de tre første månedene. Samtalekvaliteten er forbedret med aktiv støyreduksjon, og en lykt kan aktiveres gjennom et enkelt trykk på mellomromstasten.

Kontorfunksjonene er oppdatert med en ny versjon av Quickoffice, som leverer Microsoft Office 2007-kompatibilitet i tillegg til gratis versjonoppdateringer når nye funksjoner blir tilgjengelig.

Nokia E72 forventes levert sent i tredje kvartal 2009 til en beregnet utsalgspris på 3 111 kroner før avgifter og subsidier.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com