Få sikrere telefon med Mobil Kontroll

Mobil Kontroll fra Telenor gjør telefonen til et sikrere og enda bedre arbeidsredskap. Med den nye tjenesten kan innholdet på mobilen din slettes hvis telefonen din mistes eller stjeles.

Hvert år stjeles og mistes over 100.000 mobiltelefoner i Norge. Oslo Taxi alene registrerer 1000 gjenglemte telefoner hver måned. Også i sikkerhetskontrollen Oslo Lufthavn på Gardermoen  glemmes et stort antall pc-er og telefoner. Men mens 95 prosent henter PC-ene sine, er det kun 10 prosent som henter gjenglemte mobiltelefoner.

Ifølge Næringslivets Sikkerhetsråd utgjør mobiltelefoner på avveie en stor sikkerhetsrisiko for norske bedrifter.

Forbedrer mobilsikkerheten
Den nye administrasjonstjenesten Mobil Kontroll fra Telenor gjør at virksomhetene enkelt kan forbedre mobilsikkerheten, uten å investere i verken utstyr eller kompetanse. Telenor står for drift av løsningen.

– Vi samler stadig mer fortrolig informasjon på mobiltelefonene våre. Gjenglemte og stjålne mobiltelefoner kan skape store problemer dersom telefonene kommer i hendene på feil personer. Med Mobil Kontroll fra Telenor kan du enkelt slette informasjon, sier Abraham Foss, leder for Telenor Business.

Drep telefonen på avveie!
«Killpill», altså at sletting av innhold fra mobiler på avveie, er en av flere tjenester som inngår i Mobil Kontroll. Sletting skjer ved at bedriftens ansatte kan ta kontakt med Telenors kundesenter 09000 når som helst på døgnet.  Administrasjonsløsningen gjør det også enklere å rulle ut nye applikasjoner til de ansattes mobiltelefoner og å installere bedriftens oppsett i den nye telefonen til ansatte som har vært så uheldige å miste eller bli frastjålet sin gamle telefon.

– De ansatte kan være fullt operative med ny telefon i løpet av kort tid. Det gir en åpenbar effektivitetsgevinst, understreker Foss.
Entreprenør- og eiendomsselskapet BundeGruppen valgte Mobil kontroll fra Telenor da selskapet skulle anskaffe en løsning som gir bedre kontroll med de ansattes mobiltelefoner.

– Mobil kontroll passer svært godt for en mellomstor bedrift som BundeGruppen. Vi kommer blant annet til å bruke tjenesten til å rulle ut antivirusprogramvare til Windows-telefonene våre, og til å slette eller låse telefoner som blir stjålet eller mistet, sier Rune Ågedal, IT-ansvarlig i BundeGruppen.

Fakta om Mobil Kontroll

  • Mobil Kontroll gir oversikt og kontroll over mobiltelefonene til bedriftens ansatte.
  • Bedriften får tilgang til en avansert administrasjonsløsning uten å investere i utstyr og kompetanse.
  • Telenor står for driften av løsningen.

Oppgaver som kan utføres sentralt

  • Slette innhold på mistet/stjålet mobiltelefon (inkluderer minnekort)
  • Sende ut og endre oppsett og applikasjoner til mobiltelefonene i bedriften, for eksempel e-postoppsett, CRM-system, MMS-oppsett, bokmerker for mye brukte nettsteder
  • Mulighet til å låse mobiltelefonen med PIN-kode dersom mobilen er på avveie
  • Oversikt over programvare og oppsett på mobiltelefonene
  • Differensiere innhold og programvare til ulike brukere og brukergrupper
  • Rapportering

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com