Med Jet-mobilen blir mobil surfing superrask

Samsung har lansert sin raskeste mobil med berøringsskjerm. Med en helt ny prosessor går det superraskt å surfe på nettet, det er enklere å bruke berøringsfunksjonen og filmbildene er bedre.

Se stort bilde av mobilen og fakta nederst i artikkelen!

Jet er Samsungs raskeste mobil med berøringsskjerm. Mobilen er den første som har en prosessor på 800 MHz. Den gjør berøringsfunksjonen på den 3,1 tommer store OLED-skjermen rask, skarp og intuitiv.

Det innebærer at det blir enklere å trykke seg frem i menyene. Mobilen kan også ha flere funksjoner i gang samtidig, for eksempel kan man bruke mp3-spilleren samtidig som man surfer på nettet.

Kult! – Kan laste ned nettsider parallelt
Rask prosessor, stor skjerm, mobilt bredbånd eller trådløst nettverk gjør at det aldri har vært så enkelt å surfe på nettet som det er med Jet. Den innebygde nettleseren, Dolfin, kan laste ned nettsider parallelt. Sammen med annonseblokkeren gjør dette at nedlastingen går raskere.

For å zoome inn et objekt på skjermen fører man fingeren over, og objektet forstørres.

Jet har også et fanesystem som gjør at du kan ha fem ulike nettsider i gang samtidig.

Stor skjerm
Den lyssterke OLED-skjermen er fire ganger så kontrastrik som en vanlig LCD-skjerm. I tillegg gjør 16 millioner farger at skjermen veldig fargesterk. Jet er også utrustet med en DNSe-lydprosessor som gir fyldig lyd.

Dette kombinert med den nye 800 MHz-prosessoren gjør at Jet er utmerket for å se på videoer. Bevegelsene blir myke, og bildet tydelig. Snur du Jet 90 grader, blir bildene automatisk større.

Mobilen har uttak for eksterne stereo hodetelefoner via en vanlig 3,5 millimeters inngang eller bluetooth.

Vet hvor du er!
Jet har flere finesser for å forenkle mobilbruken. Samsung har gjennom en undersøkelse identifisert GPS som en av de nye funksjonene brukere av berøringsskjerm-mobiler er mest interessert i.

Samsung Jet har innebygd GPS og Google Maps, navigeringstjenesten ROUTE 66 kan kjøpes som tillegg. Skriver du mye kan skjermen omstilles til et fullt tastatur. En smart detalj er at tastaturet kommer fram automatisk når Jet vinkles 90 grader.

Mobilen har den siste teknologien for tekstgjenkjenning, xT9, og med ActiveSync synkroniseres både kalender og e-post. Kameraet er på fem megapiksler, og har flere funksjoner for å ta gode bilder, blant annet doble LED-lamper som reduserer røde øyne. Jet har Samsungs oppgraderte og brukervennlige brukergrensesnitt TouchWiz.

Fakta

  • Samsung Jet er en mobil med 3,1, tommers berøringskjerm, basert på OLED-teknologi.
  • Kamera på 5 megapiksler med blant annet ansikts- og smilgjenkjenning, dobbel LED-fotolampe som reduserer røde øyne.
  • Videofunksjon med innspilling i 720×480 piksler oppløsning, video- og fotoredigeringsprogram.
  • Håndterer formatene mpeg4, h.263, h.264, wmv, DivX, XviD, mp3, AAC, AAC+, eAAC+, wma, amr, midi, sp-midi, i-melody, wav, mmf, xmf, oma drm v2.1, wmdrm, DivX vod. DNSe & SRS WOW lydprosessor, fm-radio med rds, musikkgjenkjenning. Microsoft Exchange ActiveSync, Share Pix fotoblogging & Mobile Widget, multi-task manager.
  • WiFi, mobilt bredbånd (3,6Mbps), Bluetooth stereo, micro-USB, 3,5mm inngang.
  • Innebygd 2GB minne og plass til minnekort opp til 32GB. Samtaletid opp til 8,2 timer (gsm)/5 timer (3g). I butikk i juni.
  • Pris: 4500 kroner.

Samsung_Jet_9

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com