MapSolutions med ny web og nytt utseende

GPS- og digital kart-spesialistene MapSolutions har fornyet seg. Se hva de har fått til.

I løpet av de siste dagene har MapSolutions endelig sagt takk og farvel til den gamle web løsningen, fått en ny på plass og ikke minst oppdatert innholdet til å bli representativt for virksomheten slik den drives i dag, sier forrretningsutvikler Egil Hjelmen til Mobizmag.no

Til deg som ikke umiddelbart husker hvem MapSolutions er så er, så er det selskapet som tok fram Norges første digitale veikart.

De leverer og vedlikeholder kartdataene for Norge i flertallet av GPS-enhetene som selges for bilnavigasjon i Europa, samt at de leverer kartdata for ruteplanlegging til de fleste av de største portalene for kart og ruteplanlegging her til lands.

Sjekk ut deres nye websider og utseende her
.

3 kommentarer om “MapSolutions med ny web og nytt utseende

  1. Dårlig side. Hvor mye betalte de for omtalen?

  2. Map Solutions leverer mange spennende tjenester, men de gamle websidene deres fortalte nesten ingenting om dem… derfor er dette en interessant nyhet for de som kunne tenke seg kartløsninger, eller integrere kartløsninger inn i sine egne løsninger.

  3. Mobizmag.no skriver om det som rører seg i mobilbransjen. Vi er på mange måter en «lokalavis» for bransjen og for folk som er opptatt av mobil business. Derfor er det naturlig at vi skriver om HVA selskapene gjør for å fremme nettopp mobil business, noe Map Solutions har gjort, ved å lage en ny nettside. By the way – Mobizmag.no skriver også mange saker som angår folk som er interssert i mobiltelefoni og ny teknologi. Hilsen nettredaktøren.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com