Billigere å ringe på reise i Skandinavia

Telenor skrur ned ringeprisene når du er på reise i Skandinavia. Dette skjer samtidig som Telenor samler selskapene i Skandinavia under ett brand og når ut til syv millioner kunder i regionen.

Det skal bli billigere å være reisende skandinav i Telenors nett. I dag lanserer Telenor tilleggstjenesten Ring Skandinavia – et nytt tilbud til norske bedriftskunder med høy andel mobil roamingtrafikk i Skandinavia.

– Våre kunder har etterlyst fordeler ved at vi opererer i Sverige og Danmark, og nå kommer tilleggstjenesten som reduserer mobilkostnadene for disse kundene, sier Abraham Foss, leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge.

Mye roamingtrafikk
Sverige og Danmark står i dag for cirka 30 prosent av den totale roamingtrafikken på tale. Derfor er det viktig for Telenor å ha et godt tilbud for våre kunder i Skandinavia. Ettersom vi har egne selskaper i Sverige og Danmark, er det mulig for oss å komme med et attraktivt tilbud på Telenor-nett i Skandinavia.

Bred kundegruppe
Ring Skandinavia er Telenors første tilleggsprodukt på roaming taletrafikk, og myntet på bedriftskunder med mye trafikk innen Skandinavia.. Lav månedspris gjør at tjenesten vil kunne treffe en bred kundegruppe. I praksis vil den lønne seg for kunder med ca. 20 minutter utgående trafikk i Skandinavia per mnd.

Fakta om Ring Skandinavia

  • Tilleggstjeneste som gir lavere samtalepriser i Norden når kunden bruker Telenors nett i Sverige og Danmark.
  • Tjenesten er tilgjengelig for alle bedriftskunder med et postpaid tale abonnement.
  • Månedspris  kr 15,-
  • Samtalepris (utgående) kr 1,29 pr. minutt (ordinær pris uten Ring Skandinavia kr 2,49)
  • Samtalepris (mottak) kr 0,99 pr. minutt. (ordinær pris uten Ring Skandinavia kr 1,49
  • Startpris pr. samtale kr 0,59
  • Ring Skandinavia-priser gjelder i Telenors nett i Sverige og Danmark. På andre nett gjelder vanlige/listepriser for roaming i Norden-sone. Vi hjelper kunden å komme på Telenors nett ved at systemene våre styrer telefonen, men kan ikke garantere at kunden alltid vil være på Telenors nett. Kunden må derfor også være oppmerksom på hvilket nett som brukes.

2 kommentarer om “Billigere å ringe på reise i Skandinavia

  1. Hva gjør Finland i Skandinaviakartet her????
    Finland tilhører IKKE Skandinavia!

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com