Microsoft slipper nytt operativsystem i oktober

I slutten av oktober kommer Microsofts nye operativsystem, Windows 7, i salg i Norge. Nå er de foreløpige prisene i euro klar.

22. oktober kommer Microsofts nye operativsystem, Windows 7, i salg over hele verden. Den pre-installerte versjonen på PC er tilgjengelig på norsk hos forhandlere samme dag. Få dager senere, 31. oktober, kan produktet kjøpes separat på norsk.

Isabella Alveberg, direktør for Windows i Microsoft Norge, forteller at responsen på betaversjonen så langt har vært god.

Bedre brukervennlighet
– Brukervennlighet og muligheten til å tilpasse PC-opplevelsen etter egne ønsker og behov er de viktigste målene med Windows 7. Vi har utviklet Windows 7 på bakgrunn av tilbakemeldinger og synspunkter fra kunder og partnere og jobbet hardt for å kunne tilby den aller beste versjonen av Windows i selskapets historie, sier Alveberg.

– Tilbakemeldingene på betaen har vært gode og nå gleder vi oss til å lansere den endelige versjonen, fortsetter hun. Jeg er spesielt fornøyd med å kunne tilby den norske versjonen umiddelbart etter den internasjonale lanseringen, sier Alveberg.

Og her er prisene …

De norske prisene er enda ikke fastsatt, men prisene i euro (gjelder frem til 31. desember 2009) for de ulike versjonene av Windows 7 blir:
Windows 7 Home Premium:     €119.99
Windows 7 Professional:     €285.00
Windows 7 Ultimate:         €299.00

Oppgraderingsprogram tilgjengelig fra 26. juni

For dem som ikke ønsker å vente til 22. oktober med å kjøpe ny PC, lanseres Windows 7 Upgrade Option Program 26. juni. Det innebærer at alle som kjøper en PC kvalifisert til å delta i oppgraderingsprogrammet med Vista Home Premium, Business eller Ultimate, vil kunne oppgradere denne til en tilsvarende utgave av Windows 7 når den er lansert.

Oppgraderingen fra Vista til Windows 7 krever at det gamle systemet avinstalleres før man installerer Windows 7. Behovet for å installere operativsystemet fra grunnen skyldes beslutningen om å levere Windows 7 uten Internet Explorer 8 i Europa.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com