Nå blir det enklere å oppdatere GPS-en

Har du ikke oppdatert GPS-en din siden du kjøpte den??? GPS-produsenten Mio har gjort det lettere for deg og har i dag lansert dag tjenesten ”Total Refresh” for oppdatering av kart i sine navigasjonsenheter.

Tjenesten dekker omfattende kartoppdateringer og fotoboksinformasjon for økt sikkerhet og enkel navigasjon.

Total Refresh 30-dagers garanti og Total Refresh-pakken (gjeldende i to år) er tilgjengelig for eksisterende og nye kunder.

Veiene forandres – og du finner ikke fram …

Veinettet utvikles og forandres med tiden. Mios siste tilbud sikrer at kundene alltid har de siste oppdaterte kartene og fotoboksinformasjonen til navigasjonsenheten, uansett hvor de er. Oppdaterte kart sikrer at GPS-en kalkulerer den beste ruten fra A til B.

– Total Refresh-garantien og Total Refresh-pakken viser vårt engasjement overfor våre kunder, og ønsket om å gi dem de aller siste oppdaterte kartene og fotoboksinformasjonen. Dette gir dem enda en god grunn til å velge Mio. Tjenesten gir kundene visshet om at de alltid blir ledet på den beste ruten til sin destinasjon, sier Peter Anderson, nordisk sjef i Mio.

Gir deg garanti
Denne garantien fra Mio sikrer nye eiere av seriene Mio Moov og Moov Spirit at de har de sist oppdaterte kartene som er tilgjengelig for regionen. Brukeren registrerer sin navigasjonsenhet på Mio Advantage-siden innen 30 dager etter kjøpet. Hvis Mio har lansert en nyere utgave av aktuelle kart innen denne 30-dagers garantien kan de laste det ned gratis. Oppdatert fotoboksinformasjon i samme region er også inkludert i nedlastningen. Denne informasjonen er levert av RoadPilot Ltd, Europas ledende leverandør av fotoboksinformasjon for GPS.

Dette er Total Refresh-pakken
Mio Total Refresh-pakken gir Moov Spirit brukere to års automatisk kart- og fotoboksoppdateringer i en pakke.

Kartene inkluderer også oppdaterte Points of Interest (POI), som restauranter, museum og hoteller, levert av Tele Atlas.

Pakken inkluderer opp til fire kartoppdateringer (to per år) og 24 månedlige fotoboksoppdateringer.

Pris og tilgjengelighet
Total Refresh-garantien er gratis og tilgjengelig nå for Mio Moov- eller Moov Spirit-kunder innen 30 dager etter kjøp eller aktivering av enheten. Betingelser og vilkår gjelder. Se www.mio.com/totalrefresh for mer informasjon.

Total Refresh-pakken vil være tilgjengelig for kjøp i Mio E-Store i juli og er kompatibel med de nylig lanserte Moov Spirit-enhetene. Pakken er tilgjengelig i tre ulike versjoner:

  • Komplett pakke Europeiske kart, og informasjon om fotobokser for Vest-Europa – €129
  • Kart over Vest-Europa med fotoboksinformasjon – € 99
  • Kartoppdatering og fotoboksinformasjon for èn Europeisk region (Norden) – € 79

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com