Network Norway gifter seg med Officer

Network Norway og Officer-kjeden slår seg sammen. De blir dermed landsdekkende. Målet er å selge mobile tjenester og abonnement.

– Vi har hatt en svært god utvikling i bedriftsmarkedet og ønsker å styrke nærheten til kundene ved å forene vår salgsorganisasjon med Officer-kjeden, sier salgsdirektør Bjørnar Svellingen i Network Norway, som understreker at Officer skal være en sentral del av selskapets salgsapparat.

Network Norway skal på sin side ytterligere rendyrke sin rolle som mobiloperatør.

Ved etableringen av et felles eid selskap overfører Network Norway sine salgsoperasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand og legger disse inn i Officer-kjeden.

Blr landsdekkende
Officer, som er i ferd med å bygge en landsdekkende kjede, består etter dette av 20 forhandlere. Det forventes en ytterligere økning av antall forhandlere i løpet av andre halvår 2009.

– Vi har allerede etablert et godt og nært samarbeid med Network Norway. Sammenslåingen kommer som en naturlig konsekvens av dette, sier Kåre Schjølberg, administrerende direktør i Officer, som understreker at beslutningen om sammenslåing har vært enkel basert på Network Norways offensive rolle i det norske markedet.

– At Network Norway i dag lanserer datapriser i Europa og Norden som er utrolig prisgunstige i forhold til andre norske aktører er et godt bilde på hvorfor dette er riktig for våre kunder, sier Schjølberg

Kan mobile tjenester
– For oss handler dette om fokus. Officer-kjeden består av aktører med høyt kunnskapsnivå og omfattende erfaring for salg av mobile tjenester. De er i ferd med å bygge Norges beste forhandlerkjede og det skal de ha full fokus på, sier Svellingen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com