Nordmenn tar med PC-en på ferie

Nesten halvparten av alle nordmenn tar med PC-en på ferie i Norge. To av ti tar den med til utlandet. Dette kan by på utfordringer både for familielivet – og lommeboka.

PC-en er blitt en naturlig følgesvenn for nordmenn på reise, og sommerferien er intet unntak. Dette viser en fersk undersøkelse utført av Norstat, på vegne av Telenor.

Hele 44 prosent svarer i undersøkelsen at de tar med seg PC på ferie i Norge. Blant de med høyest husstandsinntekt svarer 91 prosent at de tar med PC-en.

– De høye tallene skyldes nok i stor grad at flere og flere har tatt i bruk tjenester som Mobilt Bredbånd. Med enkel og brukervennlig internettilkobling fra båten, hytta eller campingplassen kan alle ha glede av PC-en på ferie i Norge, sier Svein Henning Kirkeng (bildet), leder for privatmarkedet i Telenor.

Turbo-3G til feriestedene
Telenor Mobilt Bredbånd har i dag over 200.000 aktive brukere. Disse kan benytte seg av turbo-3G i rundt 1000 norske byer og tettsteder, i tillegg til en rekke vintersports- og sommersteder. Med dagens dekning når turbo-3G 87,3 prosent av befolkningen.

– I tillegg har Telenor begynt å oppgradere til neste trinn i utviklingen av Mobilt Bredbånd, såkalt 7,2 Mb/s-teknologi, i de fire største byene og på 33 vintersportssteder og typiske sommerferiesteder langs norskekysten, forteller Kirkeng i Telenor.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com