Først med iPhone 3GS i Norge

Den nye iPhone 3GS er nå tilgjengelig i Norge. – Som utfordreren i det norske telemarkedet er det naturlig for oss å være først ute, sier Tom Guldberg i Network Norway.

– Å være først er viktig, men vi er like opptatt av å ivareta kundenes valgfrihet og selger den nye iPhone 3gs med eller uten binding, slik at det blir opp til den enkelte å avgjøre hvilket abonnement den nye iPhonen skal knyttes opp mot.

– De siste dagene har vært preget av en rekke henvendelser fra både egne og andre teleoperatørers  kunder. Vi antar at dette er fordi det er stadig flere som har fått øynene opp for våre priser for mobil data og at henvendelsene har sitt utgangspunkt i en kombinasjon av attraktive abonnementspakker og et nytt, spennende produkt som nå er tilgjengelig i det norske markedet, sier Guldberg.

Alt inkludert
Network Norway har skreddersydd et abonnement for de som benytter avanserte smart-telefoner som iPhone og Nokia E75. Dette er en tjeneste som gir full oversikt over kostnader og der tale- og datatrafikken leveres til en fast pris.

– “Alt inkludert” er et ektefødt barn av finanskrisen. Brukeren kan benytte det verktøyet, enten det er mobil eller PC, som til enhver tid er mest hensiktsmessig når det gjelder datatrafikk. Samtidig elimineres muligheten for overraskelser på kostnadsiden ved at prisen for tjenesten er forhåndsdefinert, understreker Guldberg.

Forenklet hverdag
– Stadig flere kunder ønsker å benytte seg av mobiltelefonen samtidig som de er på nett med PCen. Det handler både om å være tilgjengelig og å kunne arbeide effektivt, fastslår Guldberg. – Vår oppgave som mobiloperatør er å legge forholdene til rette, slik at våre kunder for en så enkel hverdag som mulig.

Priser
iPhone 3gs 16 GB vil koste fra 4499 – 6699 eks mva, avhengig av om mobilen kjøpes med eller uten bindingstid. Tilsvarende vil iPhone 3gs 32 GB vil koste fra 5399 – 7599 eks mva.

En kommentar om “Først med iPhone 3GS i Norge

  1. Hurra! Bare så synd det er enklere å dechiffrere Nato sine utskytings- og detoneringskoder for kjernefysiske våpen – enn å bli kunde i NetworkNorway. Har jobbet iherdig i snart 3 uker for å komme gjennom på telefon (!?) Jeg må derfor fortsette hos min opprinnelige leverandør.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com