NRK ”avslørte” at du har verdens beste mobildekning

En av sommerens snakkiser i mobilbransjen har vært at NRK har offentliggjort HVOR basestasjonene til Telenor er plassert.

Se dekningskartet det er snakk om.

I våre naboland er det full offentlighet om basestasjoner og stråling. I Norge har de ikke villet gjøre dette med tanke på ”rikets sikkerhet” og andre grunner. Dette har skapt unødvendig mistenksomhet og sensasjonsoppslag i pressen.

At Telenor ikke har villet offentliggjøre hvor basestasjonene står, slår nå tilbake på dem selv. Det er ikke bra.

For ”avsløringene” til NRK Brennpunkt viser først og fremst at du har verdens beste mobildekning. Det er ingen andre land som har så god og tett mobildekning som nettopp Telenor i Norge. Og det er egentlig helt utrolig med tanke på at vi i Norge har dype daler, høye fjell, samt mange tunneler.

Mye av æren for den gode mobildekningen er det dekningsdirektør Bjørn Amundsen som har, men også resten av ledelsen i Telenor har bevisst satset på optimal mobildekning, noe som har gjort teleselskapet til en suksess i bedriftsmarkedet.

Dersom du skal unngå mistenksomhet, spekulasjoner og negative presseoppslag så er full åpenhet og en god dialog første bud.

Telenor har nå fått offentliggjort HVOR basestasjonene står. Det samme bør NetCom, Ice.no og de statlige eierne av Tetra/Nødnettet gjøre.

På den måten får eksisterende og potensielle nye kunder innsikt og kan føle seg trygge.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com