Fornyer mobilt bredbåndstilbud

Hele 130.000 av de 250.000 kundene som allerede benytter Mobilt Bredbånd fra Telenor, er bedriftskunder. Nå fornyer Telenor tilbudet til denne kundegruppen.

– Vi ønsker å strekke oss til å bli enda bedre, og vi har spurt kundene hva de ønsker av sitt mobile bredbåndsabonnement, sier Abraham Foss, leder for bedriftsmarkedet i Telenor i en pressemelding.

For bedriftsmarkedet har tilbakemeldingene vært klare; kundene ønsker et totaltilbud med fleksible og enkle løsninger, og de er svært fornøyd med den forutsigbarhet og  kostnadskontroll Telenor allerede tilbyr.
Nå er bedriftsabonnement Mobilt Bredbånd Total lansert.

Abonnementet er utviklet for de kundene som er mye på nett med PC og mobiltelefon.

Abonnementet gir fri bruk opp til 10 Gb per måned og mulighet for å kombinere tre SIM-kort (ett til mobiltelefon, ett til PC-en og eventuelt et tvillingkort). Prisen er 399 kroner (eks mva) per måned.

Bedriftskunder bruker ofte avanserte mobiltelefoner som gjør internett enklere og mer tilgjengelig. For de kundene som bruker mobilen aktivt og har mye dataoverføring lanserer Telenor MobilSurf 200.

Abonnementet er spesielt utviklet for brukere av avanserte mobiltelefoner, og tilrettelegger spesielt for synkronisering av e-post og kalender, samt surfing på nettet via mobilen. Prisen er 69 kroner (eks mva) per måned og inkluderer inntil 200 Mb nedlasting.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com