Gjør mer på mindre plass

Logitech vil at USB-porten din skal gjøre mye på lite plass. En USB-mottaker kontrollerer opp til seks enheter, og fjerner behovet for mange trådløse mottakere for tastatur og mus.

Selskapet har lansert en ny måte for brukere av bærbare datamaskiner å koble til trådløse tastatur og mus til sine datamaskiner. De kaller det Logitech Unifier receiver. Den er så liten at den kan bli stående i PC-en mens du flytter deg rundt.

En eneste Logitech Unifier mottaker kan kobles opp mot opp til seks Logitechkompatible mus og tastaturer – og frigjør verdifulle USB porter og setter deg i stand til å tilpasses til ditt eksisterende oppsett, uansett hvor du befinner deg.

Logitech Unifying mottaker debuterer sammen med fire nye produkter: Keyboard K350, Keyboard K340, Marathon Mouse M705 og Wireless Mouse M505.

Nå kan du altså koble alle disse fire på og fremdeles ha to plass til to eksterne enheter til.

– I Logitech er vi alltid på jakt etter måter å gjøre livet enklere på, ved hjelp av denne unike mottakeren, kan du nå velge selv det tastaturet eller den musen som fungerer best for deg enten du er på kontoret eller på reise, sier Robert Jacobsen, Norgessjef hos Logitech.

De nye tastaturene som er Unifying kompatible har Logitech Advanced 2.4 GHz trådløs tilkobling, som gir samme stabilitet som med ledning i tillegg til trådløs komfort og frihet. Rask dataoverføring, praktisk talt ingen forsinkelser eller avbrudd, og 128-bit AES kryptering for sikkerhet gir trygghet for at dataene dine er sikre fra mottakeren til datamaskinen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com