Bare arbeidsløse og eldre uten nett

Hver tredje europeer – de fleste av dem arbeidsløse eller eldre – har aldri vært på nett, mens fire av ti amerikanske ungdommer føler at mobiltelefonen er deres navlestreng til verden, og i 2014 vil de og vi sende mer data over mobilnettet pr måned enn vi nå gjør pr år.

Når tidene er tøffe, er det viktig å ha klare fakta. Mobil- og telekomindustrien prøver å finne ut så mye som mulig om sitt publikum. Denne uken har industrien og andre interesserte instanser blant annet avdekket følgende:

  1. Mens nesten halvparten av alle europeere er på nett daglig, så er det fremdeles en meget stor andel – en tredjedel av befolkningen – som aldri har brukt world wide web, ifølge en rapport fra den Europeiske kommisjonen. Det er særlig de gamle og de arbeidsløse som ennå ikke har oppdaget mobizmag.no og lignende toneangivende medier. Kommisjonens studie avdekket at 75 prosent av europeerne bruker nettet minst en gang i uka, opp fra 45 prosent i 2005, mens 43 prosent bruker det daglig. Halvparten av alle husholdninger og 80 prosent av alle virksomheter hadde bredbåndsforbindelse. (Vi undres: Hvordan i alle dager greier de 20 prosent bedrifter som ikke har det å overleve?)
  2. Om en ungdom strander på en øde øy eller slumper til å glemme mobilen hjemme går ut på det samme. I hvert fall hvis ungdommen er amerikansk, skal vi tro en undersøkelse gjort for Sprint. Noe sier oss at dette ville blitt resultatet uansett hvilken nasjonalitet i den vestlige verden ungdommen har. Når disse mobilglade gutter og jenter skal kjøpe mobil, er det epost, nettsurfing og kontakt og kalenderfunksjonalitet som er det viktigste. De vil ha alt, men helst ikke betale for det, rapporterer Cellular News.
  3. Dagens nest siste statistiske godbit er en trøstepremie for krisetrette mobilselgere er at datatrafikken øker. Til slutt. Om fem år, altså i 2014, kommer vi til å trykke 1,6 Exabyte data gjennom mobilnettene våre hver eneste måned. I 2008 har ekspertene anslått at trafikken lå på 1,3 Exabyte for hele året. Nesten 74 prosent av datatrafikken vil genereres gjennom web og internettaksess. Glem Pirate Bay og Skype her, – det P2P og VoIP-tjenester vil generere av trafikk vil være knappe 1 prosent av totalen. Videostreaming, derimot, vil bli stort dersom veksten fortsetter med samme takt som nå, alt i følge en rapport fra ABI Research.
  4. Til slutt viderebringer vi en avsløring det britiske nettmagasinet med det fantasifulle navnet Mobile Business Magazine nylig brakte til torgs. Det viser seg nemlig at briter ringer minst på fredag. 17,4 prosent av alle telefonsamtaler som gjøres i løpet av arbeidsuka gjøres på fredag, i skjærende skarp kontrast til tirsdag, som er den eneste dagen som har sin rettmessige andel på en femtedel av alle samtaler, altså 20 prosent, om du ikke lenger henger med på matematikken. Det interessante er at dette gjelder i nesten hele det britiske øyriket, med unntak av én by: Belfast. Belfasterne (heter det det?) foretrekker nemlig å ringe minst på mandag.
Britene ringer mest på tirsdag og minst på fredag - unntatt i Belfast
Britene ringer mest på tirsdag og minst på fredag - unntatt i Belfast

Det var alt vi rakk i denne omgang. Vil du ha flere unyttige tall nå, så må du gå et annet sted.

God fredag. Og ikke ring oss, vi ringer deg.

På tirsdag.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com