En million bruker Ovi Mail

Mer enn en million har skaffet seg en epostadresse gjennom Nokias epost-løsning Ovi Mail. Mer enn 650.000 av dem ble opprettet ved hjelp av telefonen, og svært mange av dem er i utviklingsland.

Nokia mener derfor at Ovi Mail nå er i ferd med å etablere seg som eposten for utviklingslandene. Løsningen er spesielt designet slik at det skal være hendig å komme igang kun ved hjelp av en mobiltelefon, slik at folk kan få sin første epost-adresse og administrere sine konti uten å involvere en PC.

– Dette er en milepæl for oss, men viser også at det er en stor appetitt på denne typen spesialtilpassede løsninger i utviklingslandene, sa Tom Furlong, leder for Consumer Messaging i Nokia.

Ovi Mail ble inspirert av det faktum at det er et voksende antall mennesker på kloden som har mobiltelefon, men ingen PC. De fem landene med flest Ovi Mail brukere er India, Indonesia, Mexico, Russland og Sør Afrika. Produktet, som ble lansert i desember ifjor, er tilgjengelig i mer enn 180 land og på 20 språk, inkludert arabisk, bahasa indonesisk, bahasa melayu, bengali, hindi, forenklet kinesisk, tagalog, thai og vietnamesisk.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com