Se hvem som blir ny sjef for Ice i Norge

Eivind Helgaker er utnevnt til ny sjef for Ice.net i Norge.

– Vi er svært tilfreds med at Helgaker har takket ja til å overta stillingen som sjef for Ice.net i Norge. Helgaker vil med sin dybdekunnskap og relevante erfaring bidra til å videreutvikle og styrke Ice.nets posisjon i det norske markedet. Selskapet får det fokuset det fortjener, og vil oppleve en sterk og god utvikling under Helgakers ledelse. Gjennom flere år i teleindustrien har Helgaker opparbeidet seg verdifull innsikt innen viktige områder som salg, markedsføring og kundehåndtering. Styret er også svært tilfreds med at han har akseptert å bli sjef for den norske virksomheten, sier administrerende direktør for Ice.net i Norden, Per Borgklint.

Helgaker tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Helgaker kommer fra stillingen som norgessjef for betal-tv-kanalen Canal Plus. Før det var Helgaker markedsdirektør i mobilselskapet Tele 2.

– På kort sikt vil de viktigste oppgavene være å få på plass en sterk organisasjon og et solid salgs- og markedsapparat. Parallelt med dette vil vi videreføre arbeidet med å bygge ut infrastrukturen og dermed sikre stadig bedre dekning og kapasitet for alle Ice-kunder. Ice.net har allerede en solid markedsposisjon i Norge. Jeg ser frem til å videreutvikle selskapet og sikre nødvendig vekst, sier Helgaker.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com