Attraktiv pris til ErgoGroup

Ergogroup er årets Office System Partner. Prisen ble tildelt på Microsofts Worldwide Partner Conference 2009 (WPC), som gikk av stabelen i New Orleans i juli.

Office System er grunnsteinen i Microsoft-løsninger innenfor områder som samhandling, dokumenthåndtering og kommunikasjon. Prisen har en klar sammenheng med at ErgoGroup har det største kompetansemiljøet på Microsoft i Norge med 254 sertifiserte konsulenter inkludert BEKK.

-Vi er svært glade for å bli kåret til årets beste Office System Partner for andre gang. Prisen befester vår posisjon som Norges råeste Microsoft-miljø med 254 sertifiserte konsulenter. Denne solide kompetansen resulterer også at vi i ErgoGroup tidlig tar i bruk ny teknologi fra Microsoft. ErgoGroup er en av de største systemintegratorene i Norge og de fleste av våre kunder har løsninger som inneholder produkter fra Microsoft. Vi kan derfor i stor grad bidra til at våre kunder får enda mer ut av hver eneste investerte IT-krone, sier Terje Mjøs (bildet), administrerende direktør i ErgoGroup.

I begrunnelsen heter det blant annet at: «Denne partneren har gode leveranser i alt fra portaler, business intelligence og unified communication. Partneren har de siste årene flyttet mye av sine egne portalløsninger og fagapplikasjoner over på Office System infrastruktur, og gjennom dette har de meget stor gjennomslagskraft i det norske markedet.»

– Ved å ta egen medisin som de har gjort ved å implementere fremtidsrettede samhandlingsløsninger internt, bidrar ErgoGroup til å øke egen konkurransekraft. Vi er imponert over den solide Microsoft-kompetansen de har skaffet seg i løpet av få år med mer enn 250 sertifiserte rådgivere. I tillegg har de en rekke andre fagpersoner, selgere og kunderådgivere som har bred kompetanse på Microsoft, spesielt innenfor SharePoint-teknologien, sier Tommy Ødegaard, SMB- og partnerdirektør i Microsoft Norge.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com