D-Link introduserer ny rimelig router for hjemmebrukere

D-Link introduserer en ny wireless N-router og USB-adapter. D-Link DIR-600 er basert på wireless N-teknikk og er utstyrt med antenne, som innebærer hastigheter på opp til 150 Mbps. D-Link betegner den nye teknikken Wireless 150 som er mye raskere enn den tradisjonelle G-teknikken (802.11g).

D-Link DIR-600 er en pen, rask og sikker trådløs router for hjemmebrukere som ønsker en kostnadseffektiv løsning. I tillegg til den forbedrede hastigheten har de nye produktene bedre mottak og økt dekning med så å si ingen signalskygger, som forbedrer den trådløse opplevelsen.

For med sikkerhet å gi maksimal hastighet i det trådløse nettet lanserer D-Link i tillegg et USB-adapter, DWA-125, som kobles til datamaskinens USB-port.

– D-Links nye hjemmerouter er en veldig kostnadseffektiv måte å forbedre hastigheten og dekningen i det trådløse nettverket. Produktets målgruppe er hjemmebrukere som vil ha et enkelt trådløst nettverk som også er veldig effektivt, sier Fredrik Wells, nordisk produktsjef, D-Link.

De siste trådløse sikkerhetsoppgraderinger er implementert i DIR-600 for å holde uønskede inntrengere borte. Routeren støtter krypteringsteknologien WPA og WPA2 og inneholder to aktive brannmurer /SPI og NAT) for å unngå mulige angripere. I tillegg innholder DIR-600 såkalt Wi-Fi Protection Setup (WPS); ved et tastetrykk aktiverer brukeren sikkerheten i det trådløse nettverket.

Både DIR-600 og DWA-125 er enkle å installere gjennom den medfølgende CD som har en steg-for-steg guide. Det gjør at installasjonen bare tar maksimalt ett par minutter.

Se også D-Links pressemelding om Window 7-sertifisering.

En kommentar om “D-Link introduserer ny rimelig router for hjemmebrukere

  1. Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person’s webpage link on your page at appropriate place and other person will also do similar in support of you.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com