24SevenOffice doblet omsetningen i første halvår

– Dette er en viktig milepæl for 24SevenOffice at vi nå går med positive tall, som er helt i tråd med planen vår siden børsnoteringen for to år siden, sier  24SevenOffice-sjef Stian Rustad.

Han mener selskapet er nå rigget for videre lønnsom vekst.

24SevenOffice, som leverer webbaserte systemer for blant annet økonomi, CRM og prosjekt for små og mellomstore bedrifter, la i dag frem sitt regnskap for første halvår 2009. Selskapet omsatte for 37 millioner i første halvår som er en dobling i forhold til samme periode året før og presenterte sitt første positive EBITDA resultat i andre kvartal.

24SevenOffice, som SaaS selskap, baserer sin forretningsmodell på repeterende inntekter og er dermed mindre avhengige av nysalg enn andre programvareleverandører for å vokse og tjene penger. En dobling av omsetningen står i sterk kontrast til tradisjonelle IT selskaper som har nærmere nullvekst nå i finanskrisen

I følge IDC vil markedet for SaaS øke med 27 prosent årlig de neste fire årene, i motsetning til tradisjonelle lokale installasjoner som vil øke med 4 proesnt per år i samme periode. 24SevenOffice som eneste børsnoterte SaaS selskap er godt posisjonert for å ta del i denne revolusjonen innen IT industrien.

– Store SaaS selskaper i USA har på samme måte som 24SevenOffice investert tungt i to til fire år før de når gjennombruddet og som deretter har lagt en betydelig andel av veksten rett på bunnlinjen, sier COO Ståle Risa i 24SevenOffice.

2 kommentarer om “24SevenOffice doblet omsetningen i første halvår

  1. Takk for link til brev fra Kredittilsynet. Men jeg syns ikke dette var noe å lage noe oppstyr av. Hovedpoenget går på at 24sevenoffice muligens har ført for høye inntekter i 2007 og 2008. Hvis det stemmer er veksten i år desto kraftigere.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com