Norges beste smilebilde tatt med mobil

Dette er Norges beste smilebilde tatt med mobiltelefon! I hvert fall mener Sony Ericsson det, som har hatt en stor fotokonkurranse.

Som en del av Sony Ericssons globale mobilfotokonkurranse Smile Hunt – der mennesker i over 40 land jakter på verdens beste smil – er Norges beste smilebilde kåret.

Vinneren ble Christer Hansen fra Nannestad med bildet ”Malins latterkrampe” .

Teknologien Smile Shutter er nylig blitt tilgjengelig i flere av Sony Ericssons mobiltelefoner, blant annet C510, C901, C903 og C905.

Smile Shutter-teknologien gjenkjenner smil og tar automatisk bilder i samme øyeblikk som fotoobjektet ler. Dette ønsket selskapet å markere ved å arrangere en stor global mobilfotokonkurranse.

Smile Hunt er en global fotokonkurranse. I Norge har Sony Ericsson også i samarbeid med Klikk.no arrangert en delkonkurranse og kåret de beste norske bildene i Smile Hunt-konkurransen.

Fagjuryen bestod av redaktør Hallvard Lunde i Hjemme-PC, fotograf Egil Nordlien i Hjemmet Mortensen og markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson.

Vant Cyber-shot
Christer Hansens blinkskudd av datteren premieres med en Sony Ericsson C905 Cyber-shot  med blant annet 8,1 megapiksler, autofokus og Smile Shutter-teknologi, samt en kameratelefonpakke bestående av stativ, bæreveske og telefonbeskyttelse.

De tre andre finalistene mottar hver sin Sony Ericsson C903 Cyber-shot  med blant annet 5-megapiksel kamera, xenon-blits og Smile Shutter-teknologi.

Du kan delta i den internasjonale konkurransen
Den internasjonale konkurransen pågår til 4. oktober. En jury bestående av internasjonale fotografer samarbeider om å kåre verdens beste smilebilde.

Vinneren premieres med en drømmereise verdt 50.000 kroner.

Du kan fortsatt være med i den internasjonale konkurransen ved å laste opp smilebilder her.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com