Slik er Nokias første PC

Nokia inntar PC-markedet med Nokia Booklet 3G. Den nye mini-PC-en veier kun 1,25 kilo og er knapt over to centimeter tykk.

Med lanseringen av den Windows-baserte mini-PC-en Nokia Booklet 3G, bringer Nokia med seg sine 25 år lange tradisjoner og omfattende kunnskap innen mobilitet inn i PC-ens verden.

Nokia Booklet 3G er utstyrt med Intel Atom-prosessor og leverer imponerende ytelse med opp til 12 timers batteritid. Det gjør at brukeren kan legge fra seg strømkabelen hjemme og likevel fortsette å være oppkoblet og produktiv.

Nokia Booklet 3G byr på den rike opplevelsen fra en fullfunksjons PC i et enkelt transportabelt aluminiumchassis.

En rekke oppkoblingsmuligheter, som 3G/HSPA og Wi-Fi, gir forbrukeren høyhastighets tilgang til internett, og dermed også til Nokias brede utvalg Ovi-tjenester.

– Stadig flere ønsker å kombinere kraftfullheten ved en PC med fordelene av mobilitet, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.

– Nokia Booklet 3G er et naturlig steg videre for oss. Nokia har en lang og rik tradisjon innen mobilitet, og med enestående batterikapasitet, lekker utforming og enkel oppkobling hele døgnet, byr vi med denne mini-PC-en på en appellerende pakke. Vi vil gjøre PC-en mer sosial, mer nyttig og mer personlig.

Mini-PC-en kommer også med en HDMI-port for HD video, et kamera i front for bruk ved videosamtaler, integrert Bluetooth og en lett tilgjengelig SD kortleser. Den har en 10 tommers HD-klar skjerm og integrert A-GPS, som i kombinasjon med Ovi Maps kan angi din posisjon innen få sekunder og by på en skreddersydd navigasjonsopplevelse.

Nokia Booklet 3G bringer også til liv en rekke andre Ovi-opplevelser, enten det er tilgang til millioner av spor i Nokia Music Store, eller å bruke Ovi Suite for å synkronisere sømløst mellom din Nokia smarttelefon og mini-PC.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com