Åpner nettbutikk for mobilapplikasjoner

Samsung vil kapre flere markedsandeler fra Apple og Nokia. De åpner åpner derfor en nettbutikk for mobilapplikasjoner, som vil tilby applikasjoner både til jobb og underholdning.

Samsung Application Store er en europeisk nettbutikk, der man fra og med 14. september kan kjøpe og laste ned applikasjoner til Samsung-mobilene Omnia og Omnia HD.

Disse applikasjonene kan også lastes ned på de kommende mobilene Omnia II, Omnia Pro og Omnia Lite, i tillegg til noen fremtidige modeller.

Nettbutikken åpner først i Storbritannia, Frankrike og Italia, og skal deretter rulles ut i et trettitalls andre europeiske land. For det nordiske markedet undersøker Samsung nå mulighetene for en nordisk tilpasset nettbutikk.

Når butikken åpner 14. september vil den i første omgang inneholde over 300 ulike applikasjoner som spill og e-bøker, i tillegg til applikasjoner som forenkler hverdagen og arbeidslivet.

I slutten av året skal butikken ha over 2000 applikasjoner å velge mellom. Samsung har samarbeidet med en rekke underleverandører, som vil lansere applikasjoner løpende. Blant disse er Gameloft, Electronic Arts, Handmark, TAITO, Paragon SW, Capcom, Com2us, Prompt, Pearson Longman, Bokan Tech og Diotek. Kundene kan betale for de nedlastede applikasjonene via kontokort eller telefonregningen.

For å laste ned applikasjonene må brukerne oppgradere sin Omnia eller Omnia HD med et nedlastningsikon, som lastes ned gratis på butikkens hjemmesider.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com