6. oktober kommer nye Windows Mobile til Norge

Snart er Windows Mobile 6.5 endelig tilgjengelig i Norge.  – Operativsystemet er forbedret på mange måter, blant annet har det fått et mye bedre grensesnitt og er bedre tilpasset mobil nettbruk.

Dette sier kommunikasjonsdirektør Eirik Lae Solberg i Microsoft Norge.  En Windowsbasert telefon er både et kraftig arbeidsverktøy og fyller alle fritidsbehovene til brukeren, fortsetter Solberg.

Windows Mobile 6.5 ble lansert i Barcelona under Mobile World Congress. Frem til nå har operativsystemet vært for businessfolk, men nå skal Micrsoft gjøre Windows Mobile tilgjengelig for folk flest.

Les om da operativsystemet ble lansert.

I tillegg til det nye operativsystemet vil også to nye tjenester bli presentert i oktober. Windows Marketplace for Mobile er, som navnet tilsier, en markedsplass for programmer til Windows Mobile.

I tillegg presenteres også tjenesten My Phone, en løsning som innebærer at du enkelt kan synkronisere og ta back-up av bilder, musikk, kontakter og tekstmeldinger. Slik sikrer du deg fortsatt tilgang til kontakter, bilder og viktige beskjeder hvis du mister telefonen.

Fra 6. oktober vil LG, HTC og Samsung, og en rekke andre mobilprodusenter selge modeller med Windows Mobile 6.5.

En kommentar om “6. oktober kommer nye Windows Mobile til Norge

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com