Verdens beste tekstmelding!

Det er noe eget og sjarmerende med at ens foreldre ønsker å delta i det teknologiske racet vi har blitt eksponert for de siste par tiår.

Det er ikke bestandig så enkelt å lære 60-åringer å korrespondere uten å klistre på frimerke. Men noen ganger er det skremmende enkelt.

Det var for noen år tilbake at fatter ville lære å skrive tekstmeldinger. Han fikk til stadighet SMS fra barn, barnebarn, nevøer og nieser. Mobiltelefonen fikset han noenlunde, men disse små «brevene som kom i ruta» ønsket han å mestre, ikke minst for å besvare yngre og mer moderne familiemedlemmer med samme gest.

Jeg dro opp en søndag for å innvie fatter i SMS-verdenen. Verdenshistoriens dyreste medie for å overføre data.

Det gikk overraskende bra. Han tok ting relativt raskt, men selvfølgelig brukte han lang tid på å formulere sitt første ord på SMS – promp.
Jeg ble faktisk imponert. Han kunne skrive, sende og motta SMS, med den ene (og naturlige) ulempen at han skrev forferdelig sakte.

Et par dager etterpå satt jeg på jobben, og tenkte jeg skulle sette han på en enkel SMS-prøve.

Jeg sendte han en melding. «Hei fatter 🙂 Nå kan du jo svare meg på denne meldingen. Thomas.

Svaret som kom var legendarisk! Jeg har lagret det, overført det fra telefon til telefon:

Svaret fra fatter kom 40 minutter senere:

Hei Thomas. Jeg kan ikke svare på medingen din akkuratnå da jeg er ute å kjører bil. Jeg kan heller sende et+svar når jeg kommer hjem igjen fra plantesenteret hilsen fatter.

PS: Ingen personskade under bilturen heller!

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com