HTC Touch2 skal gi deg en «smart» opplevelse

HTC Touch2 er en av de første mobiltelefonene på markedet med Microsofts nye Windows Phone-programvare.  Telefonen, som virkelig utfordrer iPhone, kommer i fjerde kvartal i år.

Med både Touch FLO og nye Windows Phone-tjenester som MyPhone og Windows Marketplace gir HTC Touch2 den komplette touch-opplevelsen.

VIDEO: Se hvordan Windows Mobile 6.5 er

VIDEO: Hva er best av iPhone eller Windows Mobile 6.5?

HTC Touch2 utvider HTCs portefølje av touchbaserte mobiltelefoner og åpner for touch-opplevelser til en bredere gruppe mennesker.

– HTC Touch2 leverer en touch-opplevelse som er veldig lik den millioner av mennesker forventer av HTC i hverdagen sin, sier Peter Frølund, nordisk salgs- og markedsføringsdirektør.

– Uansett om du bare ringer for å høre hva vennene dine gjør, eller skal svare på en viktig e-post, skaper HTC Touch2 kontakten og gir deg kontrollen.

Med HTC Touch2 kan du være sikker på at alt er for hånden i en kompakt design, som også passer bra i hånden din. Det er en avansert smarttelefon med alt du måtte ønske deg og mer til.

HTC Touch2 har også et bredt utvalg av HTCs tilpasninger som for eksempel Touch FLO, et brukergrensesnitt som inkluderer væroppdateringer og hurtig tilgang til de mest populære programmene. Utover dette har HTC Touch2 også Google Maps, YouTube og mye mer.

Som en ny Windows-mobil viser HTC Touch2 fram på beste måte den smidige messaging, samt den solide nettleseropplevelsen og kapasiteten, levert av den nye Windows Mobile 6.5.

Les også: 6. oktober kommer nye Windows Mobile til Norge

VIDEO: Hva er best av iPhone eller Windows Mobile 6.5?

Den tilbyr samtidig klassens beste e-postopplevelse, som gir muligheten til å synkronisere 100 prosent med Microsoft Exchange. Du har også mulighet til å administrere flere e-postkontoer.

Den nyeste utgaven av Internet Explorer Mobile viser deg nettsteder i samme kvalitet som på PC-en din, akkurat slik det er ment at de skal oppleves. HTC Touch2 har dessuten et zoomefelt som tilpasser seg teksten til den optimale størrelsen. Videre kan du enkelt panorere og zoome for raskere å finne det du leter etter. Internet Explorer Mobile støtter også Adobe Flash, som gjør det mulig å vise video-klipp fra for eksempel YouTube.

Med Windows-telefonen kan du nå enkelt finne og hente et bredt utvalg av programmer på HTC Touch2 via det nye Windows Marketplace for Mobile. Microsofts nye My Phone-tjeneste gir deg mulighet til å automatisk sikkerhetskopiere og synkronisere bilder, musikk, kontakter og SMS-beskjeder gratis fra Touch2 til Internett.

HTC Touch2 vil være tilgjengelig på en rekke europeiske markeder i begynnelsen av 4. kvartal i år. Prisen er ikke kjent.

En kommentar om “HTC Touch2 skal gi deg en «smart» opplevelse

  1. Med QVGA skjerm klarer kanskje HTC å tilbake fart og responsivitet i WM telefonene sine, og prismessig vil den da også kanskje klare å konkurere ut touchscreen baserte Symbian telefoner, ihvertfall i bedriftssegmentet.

    Tror ikke det blir en direkte iPhone konkurrent, til det er den for puslete og feilfokusert.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com