Går sammen om musikktjeneste til din mobil

Aspiro og Platekompaniet starter et joint ventureselskap for å lansere Wimp i Norge. Musikkstreamingtjenesten testes nå av flere tusen brukere i Norge i samarbeid med Telenor.

Med musikktjenesten som går under arbeidstittelen Wimp, kan du lytte til musikk som streames over internett til datamaskinen eller mobiltelefonen din. Musikken er også tilgjengelig for nedlasting. Per i dag inneholder tjenesten over 2,5 millioner sanger.

Aspiro har i dag inngått i et joint venture med Platekompaniet, Norges største musikkdistributør. Sammen starter de selskapet Kompanjong AS for å lansere musikkstreamingtjenesten Wimp i Norge. Lansering vil skje i løpet av høsten.

– Vi er meget stolte og glade over å få muligheten til å lansere vår streamingtjeneste i Norge, sammen med landets største aktør innen musikksalg. Platekompaniets kunnskaper og Aspiros teknologi vil gjøre Kompanjong AS til en meget sterk aktør når Wimp nå skal lanseres i Norge, sier Gunnar Sellæg, administrerende direktør i Aspiro.

Aspiro eier Rubberduck, som Mobizmag.no har skrevet en del om.

Aspiro, Platekompaniet og Telenor har allerede et etablert samarbeid rundt musikk og man planlegger at dette samarbeidet skal utvides til også å inkludere musikkstramingsløsningen Wimp.

– Det er flott at Platekompaniet og Aspiro sikrer at Wimp får de beste vekstvilkår, samtidig er det viktig og gledelig for Telenor å fortsette som partner. Vi har i flere år tilbudt kjøp av musikk på mobilen og PC. Neste steg kunne vi ikke ta alene, og vi er stolte av snart å kunne lansere et av markedets beste program for streaming av musikk, sier musikkansvarlig i Telenor, Thang Manh Tran.

2 kommentarer om “Går sammen om musikktjeneste til din mobil

  1. Med dagens store Spotify lansering på iPhone og Android, så har svenskene satt lista… og den er satt høyt! Så det blir spennende å se hva Wimp gjengen kan få til 🙂

  2. Jepp, enig. Ønsker gutta lykke til.
    Mildt sagt et utrolig tøft marked å finne velfungerende businessmodeller og jeg håper de lykkes med denne satsningen.
    Jeg tror de aller fleste egentlig ønsker å betale for musikk gitt at grensenytten anses som god.

    Ingenting er gratis, men gode tilbud kan komme i forlokkende former:)

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com