HTC vil tatovere deg med ny Android-mobil

Nå kommer HTC Tattoo, en Android-basert telefon som sørger for at du kan ta i bruk utstrakt personalisering. Med denne går prisen på Android-mobiler nedover.

Med sin distinkte design og mulighet til å personalisere alle aspekter ved telefonen, fra maskinvaren til programmene og innholdet, kan mennesker uttrykke seg selv og skape sin egen individuelle mobile opplevelse.

– Alle ønsker at deres mobiltelefon føles som om den var spesielt laget for dem. Tattoo med HTC Sense representerer en enkel måte å skape din egen distinkte mobilerfaring og virkelig gjøre den til din egen,  sier Peter Frølund, nordisk salgs- og markedsføringsdirektør.

– HTC Tattoo sørger for at du kan skape den mest engasjerende og hensiktsmessige mobilerfaringen gjennom enkel, men likevel kraftig personalisering.

HTC Tattoo er den andre telefonen som innlemmer HTC Sense, en mobil opplevelse som har fokus på å sette mennesker i sentrum ved å sørge for at telefonen din fungerer på en enklere og mer naturlig måte. Konstruert ved å lytte og observere hvordan mennesker lever og kommuniserer, er HTC Sense lagt opp med utgangspunkt i de tre fundamentale prinsippene; Make it mine, Stay close og discover the unexpected.

Med HTC Tattoo holder du kontakten med de viktige menneskene i livet ditt ved å integrere kommunikasjonene og programmene inkludert taleanrop, e-poster, tekster, bilde- og statusoppdateringer i en enkelt visning, noe som gir nyskapende og morsomme telefonopplevelser.

Den stilige HTC Tattoo er liten og kompakt, og passer godt i hånden eller i lommen.

Mennesker kan designe og kjøpe deres egne unike deksler eller søke og velge fra populære dekseldesign, endre utseende til telefonen for å reflektere humøret eller individuell smak.

HTC Tattoo integrerer Googles nyskapende mobiltjeneste som omfatter: Google Maps, search, Google Mail, og Android market der brukere kan laste ned tusenvis av populære programmer og spill. Den kommer også med et bredt spekter av maskinvarefunksjoner som inkluderer et 3,2 megapikslers kamera med autofokus, 3,5 mm stereoutgang for hodetelefoner og utvidbart microSD-minne.

Tilgjengelighet
HTC Tattoo vil bli tilgjengelig i Europa først, i begynnelsen av oktober, og vil bli tilgjengelig i markeder rundt omkring i verden i de etterfølgende månedene.

Pris er satt til 3399 kroner inklusiv moms.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com