Baksaas blir Melodi Grand Prix-konge

Telenor blir hovedsponsor for Eurovision Song Contest neste år. – Vi vil utforske og utvikle mulige tjenester i forbindelse med arrangementet, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

Den europeiske kringkastingsunion (EBU) kunngjorde i dag at Telenor blir hovedsponsor for Eurovision Song Contest 2010 i Telenor Arena. De tre arrangementene vil bli sendt direkte og leveres av NRK, og omfatter semifinaler den 25. og 27. mai og selve finalen den 29. mai 2010.

Størrelsen på sponsoratet – altså hvor mye de bruker i kroner og øre – har Telenor ikke kommentert.

Telenor får omfattende kommersielle rettigheter i forbindelse med arrangementene. Som en del av rettighetene vil Telenor ha muligheten til å produsere og markedsføre en offisiell Eurovision Song Contest-mobiltelefon i de landene Telenor har virksomhet.

– Den europeiske kringkastingsunionen er svært glade for å kunne ønske Telenor velkommen som offisiell sponsor av Eurovision Song Contest 2010. Telenor-konsernet er, på samme måte som Eurovision Song Contest, et foregangsselskap når det kommer til teknologisk utvikling og er ledende innen sine områder. På denne bakgrunnen ser vi frem til et suksessfullt samarbeid, kommenterer Bjørn Erichsen, Director Eurovision TV.

– Telenor ser frem til å ta del i et av de største underholdningsarrangementene i Europa. Med vår tilstedeværelse i åtte europeiske markeder og med vår brede erfaring i å tilby avanserte kommunikasjonsløsninger, har vi et godt utgangspunkt for å bidra til neste års Eurovision Song Contest – særlig siden arrangementet vil skje på vår egen Telenor Arena. Vi begynner nå arbeidet med å utforske og utvikle mulige tjenester i forbindelse med arrangementet, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com