Rubberduck lager mobil-TV for O2

Rubberduck Media Lab har nå lansert en mobil-TV og video-tjeneste for Telefonica O2 Irland.

Etter avtalen som ble inngått mellom partene i juni vil Rubberduck Media Lab levere en komplett outsourcet mobil-TV-tjeneste til Telefonica O2 Irland, som også omfatter innholdslisensiering, design, teknisk støtte og veiledning.

Tjenesten, som heter O2 TV, har nå blitt lansert i Irland og er tilgjengelig for alle O2 kunder som bruker en videoaktivert mobiltelefon.

Dette gjelder for eksempel de fleste telefoner fra Sony Ericsson, Samsung og Nokia.

O2 TV er tilgjengelig over mobilnettverket (EDGE, 3G og HSDPA). Brukerne kan abonnere på to pakker, en med Sky-kanaler (sport og nyheter) og en O2 Lifestyle-pakke med kjente kanaler som RTE, BBC, CNN, Cartoon Network og Travel Channel.

– Rubberducks mobil-TV-tjeneste gjør bruk av operatørens eksisterende nettverk. Den er derfor tilgjengelig for alle O2 abonnenter med en vanlig mobiltelefon fra dag en. Det trengs ingen spesielle håndsett, slik som for kringkastet mobil-tv, sier administrerende direktør Ola Svartberg i Rubberduck Media Lab.

Både abonnements- og kontantkort-kunder kan få tilgang til tjenesten. Brukeren blir belastet en euro for et 24-timers abonnement, og fem euro for et 30-dagers abopnnement med O2 Lifestyle-pakke og fem euro med Sky–pakken.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com